زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریزی امور تغذیه خانواده (نظری) به صورت دیجی فرم

زمان آزمون 60 دقیقه می باشد. 10 سوال چهار گزینه ای 6 سوال جای خالی 4سوال صحیح و غلط 2 سوال تشریحی و 5 سوال چهار جوابی که شما می بایست به 3 سوال از آنها به دلخواه پاسخ دهید 4 سوال جای خالی که شما می بایست به 2 سوال از آنها به دلخواه پاسخ دهید 4 سوال صحیح و غلطکه شما می بایست به 2 سوال از آنها به دلخواه پاسخ دهید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید: *



تایید

سوالات چهار جوابی 1.بهترین روش پخت غذا چه روشی است؟



تایید

2. ضربه و فشار کدام عامل آلوده کننده غذا است؟



تایید

3. افراد چاق دارای توده بدنی بالای ............................ هستند.



تایید

4. کدام بیماری باعث التهاب شکم و مشکل در هضم غذا می شود؟



تایید

5. به غذایی که بتوان آن را با انگشت و بدون نیاز به کارد و چنگال سرو کرد چه می گویند؟



تایید

6.تغلیظ در مورد کدام غذاها به کار می رود؟



تایید

7. آداب و رسوم و عقایدی که به روش تهیه و پخت، نگهداری و مصرف و تقسیم غذا در خانواده موثر است چه می گویند؟



تایید

8. کدام دمنوش زیر دارای طبیعت گرم و نشاط آور و آرامش بخش است؟



تایید

9. برای سوخاری کردن مرغ، ماهی، قارچ و گل کلم بهترین خمیر کدام است؟



تایید

10.مهمترین ادویه پای سیب چیست؟



تایید

سوالات جای خالی 11. درجه حرارت بدن فرد در حالت تب به بالای ................................. می رسد.



تایید

12. به ظرفیت انجام کار .............................. می گویند.



تایید

13. نوعی نوشیدنی گرم و خوشمزه که نام فارسی آن شکلات داغ است....................................... .



تایید

14. بهترین جنس دستمال سفره ..................................... است.



تایید

15. اصیل ترین دسر ایرانی که در مراسم مذهبی به عنوان نذری سرو می شود ..................................... است.



تایید

16. در میز غذا چنگال و قاشق غذاخوری به ترتیب در سمت ................................ و ........................... قرار می گیرد.



تایید

سوالات صحیح و غلط 17.فیبر بیشتر در سبزیجات و میوه ها وجود دارد.



تایید

18. قندها و چربی ها در پایین ترین قسمت هرم غذایی وجود دارند.



تایید

19. اولین مرحله سالم سازی سبزیجات ضدعفونی است.



تایید

20. نمک و ترشی خورشت را باید آخر پخت اضافه کرد.



تایید

21. پوره چیست؟



تایید

22. دو عامل مهم شکرک زدن مربا چه می باشد؟



تایید

از 5 سوال چهار جوابی زیر به 3 سوال به دلخواه پاسخ دهید. 23. علل افزایش استفاده زیاد از فوندانت ها چیست؟



تایید

24. اصلی ترین ماده پخت کیک چیست؟



تایید

25. کدام یک از کسب و کارهای زیر جز کسب و کارهای متوسط است؟



تایید

26. به کربوهیدرات های طبیعی و اصلاح شده که به منظور سفت و غلیظ کردن غذا به کار می رود چه می گویند؟



تایید

27. منابع مالی کسب و کار کار آفرینان از کدام منابع مالی تامین می شود؟



تایید

از 4 سوال زیر به 2 سوال به دلخواه پاسخ دهید. 28. یکی از روش های آب کردن شکلات روش ............................ است.



تایید

29. هر نوع فعالیت اقتصادی که در محل سکونت شخصی و با وسایل و امکانات منزل راه اندازی شود ............................. می گویند.



تایید

30. در مهمانی های رسمی برای هر نفر تعداد .............................. عدد لیوان لازم است.



تایید

31. نوعی نان نازک فرانسوی که داخل آن گوشت و سبزی و گاهی داخل آن شیرین است.................................. .



تایید

از 4 سوال صحیح و غلط زیر به 2 سوال به دلخواه پاسخ دهید. 32. غذا های فرآوری شده همیشه ناسالم هستند.



تایید

33. محل قرار گرفتن سبد گلدان گل در کنار میز است.



تایید

34. مادر تمام سس ها مایونز و کچاب می باشد.



تایید

35. زیکی از مزایای کسب و کار خانگی احتمال موفقیت بیشتر است.



تایید