زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون کوئیز پودمان 2 دانش فنی پایه به صورت دیجی فرم

هنرستان فردقاسمی 
دهم صنایع غذایی 
کوئیز پودمان 2 دانش فنی پایه 
تعداد سوالات: 15
مدت پاسخگویی: 15 دقیقه
هنرآموز:بقائی نیا 

🌹موفق باشید🌹

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

وجود کپسول در باکتری
مقاومت باکتری را در برابر بیگانه خواری افزایش می‌دهد. 
(1 نمره)



تایید

شاخص فرآیند سترون سازی در کنسروسازی کدام باکتری است؟ (1 نمره)



تایید

دوران طلایی میکروب شناسی مربوط به کدام دانشمندان است؟ (1 نمره)



تایید

باکتری های ...... مولد فساد در مواد غذايي کنسروی هستند. (1 نمره)



تایید

کدام قسمت از باکتری مرکز واکنشهای حیاتی است؟ (1 نمره)



تایید

قدرت بیماری زایی اندوتوکسین ها کمتر از اگزوتوکسین ها است. (1 نمره)



تایید

در عفونت های غذایی تب وجود ندارد. (1 نمره)



تایید

باکتریوفاژها
باکتری هایی هستند که ویروسها را عفونی میکنند.
(1 نمره)



تایید

توانایی میکروب برای استقرار یافتن در بافتهای بدن میزبان را چه می گویند؟ (1 نمره)



تایید

درجه حرارت زیر صفر برای قارچ ها قابل تحمل است. (1 نمره)



تایید

درکدام مرحله
تقسیم باکتری با حداکثر سرعت انجام می‌شود؟
(1 نمره)



تایید

باکتری های مولد سرکه از نوع ..... هستند.

(1 نمره)



تایید

کدام باکتری از لحاظ پراکندگی در طبیعت و تنوع میزبان مقام اول را دارا است؟ (1 نمره)



تایید

باکتری های موزی شکل .... نام دارند. (1 نمره)



تایید

چند درصد از وزن بدن باکتری آب است؟ (1 نمره)



تایید