زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تغذیه 1 به صورت دیجی فرم

هر سوال یک پاسخ صحیح دارد

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

از نقش‌های ویتامین ها در بدن نیست (1 نمره)



تایید

ویژگی ماهی تازه چیست (1 نمره)



تایید

کدام یک جزء درشت مغذی  ها می باشد

(1 نمره)



تایید

عملی اصلی آب در بدن چیست (1 نمره)



تایید

بو دادن ادویه جات کامل و آسیاب نشده در چه نوع آشپزی متداول است



تایید

برای پاک کردن میگو از چه موادی استفاده می شود (1 نمره)



تایید

حبوبات یا بقولات تازه حاوی ویتامین .......هستند (1 نمره)



تایید

کدام گروه از مواد غذایی حاوی پروتئین و آهن و روی و ویتامین های گروه ب می باشد (1 نمره)



تایید

برای اکثر غذاها و شیرینی ها از طبقه .......فر و حرارت .....درجه سانتیگراد استفاده می‌شود (1 نمره)



تایید

حداقل دمای پخت مواد غذایی چند درجه سانتی گراد می باشد  (1 نمره)



تایید

برای باز و صاف کردن انواع خمیر چه وسیله ای مناسب است (1 نمره)



تایید

این وسیله به طور مستقیم در داخل قابلمه یا تابه یا ظرف مخصوص برای پوره کردن مورد استفاده است (1 نمره)



تایید

گروه شیر و فرآورده ها یاز نظر.......فقیر هستند (1 نمره)



تایید

در ایران کدام گروه از مواد غذایی ۷۰ تا ۸۰ درصد از کل کالری مورد نیاز انسان را تامین میکند (1 نمره)



تایید

کدام گروه از مواد غذایی کمترین حجم مصرفی را دارند (1 نمره)



تایید

برای اندازه گیری مواد چسبنده مانند عسل پیمانه را با چه موادی آغشته کنیم (1 نمره)



تایید

یک پیمانه معادل چند قاشق سوپخوری است (1 نمره)



تایید

باکتری های موجود در شیر و ماست چه نقشی در بدن انسان دارند



تایید

برای میکروب زدایی سبزیجات از....... استفاده می شود (1 نمره)



تایید

جمله صحیح رو در مورد باکتری ها انتخاب کنیم (1 نمره)



تایید

برای نگهداری برنج کدام است صحیح می باشد (1 نمره)



تایید

سرخ کردن ادویه ها در برخی از دستورهای غذایی به چه منظور می باشد



تایید

منبع اصلی رشد .......در آبهای آلوده و گوشت خام است (1 نمره)



تایید

کدام یک برای پخت مواد غذایی در زمان طولانی با حرارت ملایم به کار می رود (1 نمره)



تایید

بهترین منبع پروتئین در تغذیه انسان میباشد (1 نمره)



تایید