زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون شیمی2 فصل 2 تا صفحه 88 به صورت دیجی فرم

آزمون نمره منفی ندارد

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

اگر دو لیوان یکسان موجود باشد که اولی دارای100 mL و دومی دارای200 mL آب و هر دو در دمای ℃ 25 باشند، کدام مطلب درباره ی آن ها نادرست است؟



تایید

آنتالپی کدام یک از واکنش های زیر را نمی توان به روش تجربی تعیین کرد؟
دریافت سوال 14



تایید

در مورد واکنش میان محلول سفیدکننده با نوعی رنگ غذا چند مورد درست است ؟ 
* یک واکنش کامل است
 * شیب نمودار مول –زمان رنگ غذا منفی است 
*سرعت متوسط مصرف رنگ غذا منفی است 
 * شیب نمودار مول – زمان رنگ غذا با گذشت زمان ثابت می ماند



تایید

دریافت سوال 19



تایید

H∆ کدام واکنش زیر را می توان به کمک جدول آنتالپی های پیوند محاسبه کرد؟ و مقدار آن دقیق تر است؟
دریافت سوال 16



تایید

دریافت سوال 20



تایید

در فرایند ............. ، انرژی گرمایی از ............... به ............... جاری می شود و علامت H∆ سامانه، ........... است.



تایید

دریافت سوال 13



تایید

چند مورد نادرست است ؟ 
* خشک کردن میوه ها ، تهیه ترشی و نمک سود کردن برخی از روش ها برای افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی اند . 
* محیط سرد ، خشک و تاریک برای نگهداری انواع مواد غذایی مناسب تر از محیط گرم ، روشن و مرطوب است .
 * نیتروژن گازی واکنش پذیر است و تمایل زیادی برای انجام واکنش با مواد دیگر دارد 
* وجود پوست و پوشش میوه ها و خشکبار یک عامل طبیعی برای افزایش زمان ماندگاری است
 * حذف اکسیژن از محیط نگهداری مواد غذایی و خوراکی ها سبب افزایش زمان ماندگاری و بهبود کیفیت آنها خواهد شد



تایید

در کدام مورد زیر نقش عامل موثر بر سرعت واکنش به درستی بیان نشده است ؟
دریافت سوال 6



تایید

دریافت سوال 11



تایید

دریافت سوال 21



تایید

عامل مؤثر بر سرعت واكنش در كدام گزينه با بقيه متفاوت است؟



تایید

چند مورد درست است ؟ 
* سینتیک شیمیایی شاخه ای از علم شیمی است که افزون بر بررسی آهنگ تغییر شیمیایی در واکنش ها ، عوامل موثر بر این آهنگ را نیز بررسی می کند. 
 * تهیه و تولید سریعتر یا کند تر یک فرآورده ی صنعتی ، دارویی یا غذایی بر کیفیت و زمان ماندگاری آن نقش تعیین کننده ای دارد.
 * آهنگ واکنش بیانی از زمان ماندگاری مواد است. 
* آهنگ واکنش نشان می دهد هر تغییر شیمیایی در چه گستره ای از زمان رخ می دهد.



تایید

انفجار ؛ واکنش شیمیایی ................ است که در آن از مقدار ............. ماده ی منفجر شونده به حالت ................ ، حجم زیادی از ................. تولید می شود .



تایید

محلول .................. در دمای اتاق ..................... تجزیه شده و .......................... تولید می کند .



تایید

دریافت سوال 9



تایید

در مورد بنزوئیک اسید چند مورد نادرست است ؟ 
 * یک کربوکسیلیک اسید آروماتیک است
 * دارای گروه عاملی هیدروکسیل است 
* در تمشک و توت فرنگی وجود دارد 
 * یکی از نگهدارنده ها است
 * آن را با E210و نمک پتاسیم آن را با E212مشخص می کنند 
 * در ساختارآن 4پیوند 2گانه کربن – کربن وجود دارد



تایید

دریافت سوال 10



تایید

چند مورد درست است ؟ 
* بیماری غذازاد از سه منبع فیزیکی ، شیمیایی و زیست شناختی موجود در ماده ی غذایی ناشی می شود
 * وجود مواد شیمیایی مانند آفت کش ها ، حشره کش ها و سموم می تواند بیماری های گوناگونی را ایجاد می کنند 
* وجود جانداران ذره بینی می توانند سبب فساد مواد غذایی شده و منجر به بیماری شود 
* غذای سالم ، غذایی است که از نگاه فیزیکی ، شیمیایی و زیست شناختی برای بدن ضرر ندارد



تایید

دریافت سوال 18



تایید