♦️گفتگوی سید محمد امین طاهری دانش آموز دبیرستان آیت اله طالقانی و فرمانده بسیج دانش آموزی آیت اله طالقانی با صادق نیسی گمراوی رئیس آموزش و پرورش اداره ناحیه یک اهواز در خصوص بسیج دانش آموزی
🔻که در این باره آقای نیسی گمراوی گفت:
🔶بسیج دانشآموزی به عنوان یک نهاد ارزشی و انسان ساز شناخته می شود که به برکت انقلاب اسلامی به وجود آمده است. این سازمان با همکاری نظام آموزش وپرورش می تواند با ارایه برنامه های مدون، الگویی مناسب را برای نسل نوجوان ترسیم کند و بدین ترتیب به خنثی سازی توطئه ها و تهدیدات سخت افزاری و نرم افزاری دشمن بپردازد.
امروزه دشمنان نظام اسلامی، راه مقابله با انقلاب را مبارزه فرهنگی می دانند و بدین منظور چشم طمع به آینده سازان کشور دوخته اند، یکی از بهترین راهکارها در مواجهه با آنها و با سبک زندگی سکولار غربی، تربیت نیروهای جوان متعهد و ارایه الگویی مناسب برای ترویج فرهنگ اسلامی است. در این راستا باید افرادی انقلابی، پرهیزکار و شجاع پرورش یابند تا دیگر جوانان در روش زندگی و عمل خود از آنها سرمشق بگیرند؛ ازاین رو حضور بسیج در مدارس امری ضروری به نظر می رسد. همچنین از آنجا که همواره دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس باید حفظ و پاسداری شوند و نیز فرهنگ ایثار و شهادت به نسل های بعدی انتقال یابد، تشکیلات دانشآموزی میتواند به راحتی زمینه این مشارکت و اجرای آن را فراهم آورد.
یکی از مهم ترین مطالبی که مقام معظم رهبری بر آن تاکید کرده اند، بحث بالا بردن سطح علم دانش آموزان بسیجی است. زیرا برای ارایه الگوی سبک زندگی اسلامی، بالا بودن سطح علمی بسیجیان اهمیت بسیاری دارد، بنابراین تربیت دانش آموزان باسواد، پایبند به مبانی انقلاب اسلامی و افرادی که علم خود را در راه رسیدن به اهداف جمهوری اسلامی ایران صرف می کنند، مهم است به همین دلیل یکی از اولویت های فعالیت بسیج در مدارس باید ارتقای سطح علمی دانشآموزان بسیجی باشد.
وی افزود:
حفظ ارزشها، ارتقای سطح معرفت دینی و بصیرت سیاسی یکی دیگر اولویت های بسیج است بسیج دانشآموزی میتواند با استفاده از ظرفیت مدارس و حتی برگزاری اردوهای نظامی یک آمادگی حداقلی ایجاد کند تا در موقعیتهای ضروری بتواند با صرف زمان کمتری افراد آموزشدیده را وارد عمل کند.
البته بیشتر از بحث آمادگی رزمی، حفظ روحیه سلحشوری اهمیت دارد
برنامهریزی برای اوقات فراغت جوانان از موارد دیگری است که باید درد بسیج دانش آموزی به آن پرداخته شود در واقع اگر بتوان بهصورت برنامهریزیشده طرحهای متنوعی را برای بازههای فراغت دانشآموزان اجرایی کرد می توان بر طرز تفکر و دیدگاه آنها تأثیر گذاشت.