زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون نوبت دوم درس فرآوری گیاهان دارویی به صورت دیجی فرم

توجه کنید آزمون از 18 نمره می باشد و 2 نمره بعدی شامل حضور غیاب و فعالیت های کلاسی می باشد.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 45 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام پدر خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

باتوجه به مراحل تولید میوه ی خشک کدامیک از گزینه های زیر باید در نقطه چین قرار گیرد؟
انتخاب مواد اولیه-> تمیز کردن-> ........-> خردکردن
(0.5 نمره)



تایید

انگور از کدام خانواده است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از میوه های زیر برای خشک کردن نیاز به هسته گیری ندارد؟ (0.5 نمره)



تایید

تره گیاهی .........ساله است. (0.5 نمره)



تایید

زردچوبه از خانواده .........است. (0.5 نمره)



تایید

بیماران دیابتی میتوانند از .......... به عنوان شیرین کننده استفاده کنند. (0.5 نمره)



تایید

معمولا اندازه ذرات آسیاب شده ادویه باید کمتر از ............میلیمتر باشند. (0.5 نمره)



تایید

ادویه ......... خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارد. (0.5 نمره)



تایید

شیر چند درصد آب دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

هدف از بسته بندی چیست؟ (1 نمره)



تایید

منظور از پرتو دهی چیست؟ (1 نمره)



تایید

میوه چیست؟ (1.5 نمره)



تایید

۴مورد از ادویه های ترکیبی را بنویسید. (2 نمره)



تایید

ترکیب سبزی قورمه سبزی را بنویسید. (2 نمره)



تایید

۲مورد از خواص دارویی اسفناج را بنویسید. (2 نمره)



تایید

اصول بوجاری به چند روش انجام میگیرد؟نام برده و یک مورد را ب دلخواه توضیح دهید. (2 نمره)



تایید

نشانه گذاری بسته ادویه ها شامل چه اطلاعاتی است؟ذکر ۴مورد کافیست. (2 نمره)



تایید