زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون کپی از برنامه ریزی تغذیه، خرداد 1400 به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 80 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

1.بدن قادر به ساختن کدام ویتامین است؟  (0.5 نمره)



تایید

2.از بین پنج گروه اصلی غذایی کدام یک بیشترین مصرف را دارد؟  (0.5 نمره)



تایید

3.مناسب ترین غذا برای تغذیه تکمیلی نوزاد چه غذاهایی هستند؟  (0.5 نمره)



تایید

4.اصول تغذیه صحیح و مناسب چیست؟  (0.5 نمره)



تایید

5.دومین عامل مرگ و میر در جهان چیست؟  (0.5 نمره)



تایید

6.عکس العمل طبیعی بدن برای خنثی کردن عفونت های ویروسی یا باکتریایی، چه نام دارد؟  (0.5 نمره)



تایید

7.از بین بردن عوامل بیماری زا و غیر بیماری زای موجود در شیر چه نام دارد؟  (0.5 نمره)



تایید

8.کدام یک از غذاهای زیر حلال نیستند؟  (0.5 نمره)



تایید

9.غذای پخته شده با کدام روش های پخت غذا، از سلامت بیشتری برخوردار است؟  (0.5 نمره)



تایید

10.نمک خورش هایی که با مرغ تهیه می شوند چه زمانی اضافه می شود؟  (0.5 نمره)



تایید

11.کدام گزینه از دلایل باز شدن مایه کوکو سیب زمینی در هنگام سرخ کردن است؟  (0.5 نمره)



تایید

12.برای لعاب دار شدن خوراک لوبیا به آن چه چیزی اضافه می کنند؟  (0.5 نمره)



تایید

13.عامل مهم در تهیه ترشی ها چیست؟  (0.5 نمره)



تایید

14.وجود چه ترکیباتی در قهوه برای بدن مفید است؟  (0.5 نمره)



تایید

15.کدام دم نوش ضد آلزایمر قوی محسوب می شود؟  (0.5 نمره)



تایید

16.هدف از تغلیظ کردن مواد غذایی چیست؟  (0.5 نمره)



تایید

17.نوعی نان نازک که داخل آن مواد غذایی مختلف می گذارند و نان را می پیچند و سرو می کنند چه نام دارد؟  (0.5 نمره)



تایید

18.برای رفع بوی نامطبوع گل کلم و کلم هنگام طبخ چه چیزی به آن اضافه می کنیم؟  (0.5 نمره)



تایید

19.پیش غذاها چه زمانی سرو می شوند؟  (0.5 نمره)



تایید

20.پایه اصلی سالاد کاردینال چیست؟  (0.5 نمره)



تایید

21.مصرف بیش از حد ژلاتین، در تهیه دسر چه تاثیری دارد؟  (0.5 نمره)



تایید

22.برای استفاده از هر نوع شکلات در شیرینی پزی، ابتدا باید چه کاری انجام داد؟  (0.5 نمره)



تایید

23.مهم ترین نکته در تهیه شکلات چیست؟  (0.5 نمره)



تایید

24.استفاده از چه چیزی در تهیه سوهان به باقی ماندن روغن در ترکیب و عدم خشکی سوهان کمک می‌کند؟  (0.5 نمره)



تایید

25.کدام گزینه مواد اولیه فوندانت است؟  (0.5 نمره)



تایید

26.برای تهیه شیرینی پفک گردویی از کدام قسمت تخم مرغ استفاده می شود؟  (0.5 نمره)



تایید

27.برای خوشرنگ شدن شیرینی رولت چه چیزی به آن اضافه می کنیم؟ (0.5 نمره)



تایید

28.دستمال سفره در کدام سمت بشقاب اصلی، قرار می گیرد؟  (0.5 نمره)



تایید

29.اولین بازاریابی برای یک شرکت چیست؟  (0.5 نمره)



تایید

30. یک پیمانه روغن مایع معادل چند گرم است؟  (0.5 نمره)



تایید

31.کسب و کار خانگی را تعریف کنید؟  (1 نمره)



تایید

32.اصطلاح بیات کردن را تعریف کنید؟  (1 نمره)



تایید

33.چرا بعد از ریختن شربت درون حلوای آرد گندم نباید حلوا، مدت زمان زیادی روی حرارت گاز قرار بگیرد؟  (1 نمره)



تایید

34.اصطلاح عمل آمدن یا ور آمدن را توضیح دهید؟  (1 نمره)



تایید

35. برای شستن خاکشیر بهتر است از چه ظرفی استفاده کنیم؟ چرا؟  (1 نمره)



تایید