زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون لبنی به صورت دیجی فرم

خامه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 12 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید *



تایید

کدام ویتامین در فاز چرب خامه بیشتر دیده می‌شود



تایید

به اختلاط پایدار دو مایع غیر قابل حل در یکدیگر چه می گویند



تایید

بهترین دمای خامه گیری چقدر است



تایید

خامه به علت چگالی کم‌تربه کدام سمت سپراتور هدایت می‌شود



تایید

سپراتور بر اساس چه نیرویی کار می کند



تایید

دانسیته شیر پس چرخ بالا هست یا پایین



تایید

معایب روش سنتی تولید سرشیر چیست



تایید

با افزایش سرعت دوران کاسه بازده خامه گیری افزایش می یابد یا کاهش



تایید

فازی که از نظر مقدار بیشتر است چه میگویند



تایید