زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون نگارش3 به صورت دیجی فرم

 آزمون نوبت دوم درس نگارش 3 دبیرستان سعادت سمنان ، با سلام و عرض ادب و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، دانش آموزان خوبم ،آرزومندم سالم و تندرست باشید، لطفا متن های تولیدی خود را  در سوالات 1 تا3تایپ کنید در تایپ سوالات،  رعایت مهندسی نوشته ،اصول نگارشی، بندنویسی و ....باید به دقّت تمام ، انجام شود و موارد یک به یک جداگانه ارزیابی و نمره گذاری صورت می پذیرد.«توجّه» سوال 4 و 5 حتما باید بر روی ورقه ی امتحانی نوشته شود و تصویر متن نامه و انشای تولیدی شما فایل آن بارگذاری شود(آپلود فایل)
توجّه: رعایت نشانه های نگارشی در متن سازه ها و متن تولیدی و رعایت املای درست واژگان وعبارات الزامی است و در صورت  عدم رعایت اصول نگارشی، نمره منفی در نظر گرفته می ­شود.«دقّت رمز موفّقیت» پیروز و سربلند باشید. رهائی دبیر ادبیات 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 120 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی  و نام پدر خود را وارد نمایید. *



تایید

کد ملی خود را  وارد نمایید. *



تایید

1) بیت زیر را بخوانید و درک و دریافت خود را از آن بنویسید . ( 2 نمره)

خوش است عمر، دریغا که جاودانی نیست  /  پس اعتماد بر این پنج روز فانی نیست (2 نمره)



تایید

2) حکایت زیر برگرفته از گلستان سعدی را بخوانید و آن را به زبان ساده بازنویسی کنید.(2نمره)

یکی را شنیدم از پیران مربّی که مریدی را همی گفت: ای پسر ، چندان که تعلّق خاطر آدمیزاد به روزی است اگر به روزی ده بودی ، به مقام ملائکه در گذشتی. (2 نمره)



تایید

3) قطعه ای طنز اجتماعی با عنوان « دست درازی صاحبان قدرت به بیت المال» بنویسید.( 3نمره) (3 نمره)



تایید

4) با رعایت ساختار نامۀ اداری ، نامه ای به مدیر دبیرستان سعادت بنویسید و از آن مدیریت ، درخواست پرونده تحصیلی خود را برای ثبت نام در دانشگاه داشته باشید.(3نمره)

دانش آموزان عزیز، پاسخ این سوال( نوشتن نامه ی اداری بر روی ورقه امتحانی اجباری است) حتما باید بر روی ورقه ی امتحانی و با خودکار مشکی یا آبی نامه خود را بنویسید و رعایت اصول نامه نگاری ، نشانه های نگارشی ، املای درست واژگان ،  عدم خط خوردگی و عدم استفاده از غلط­ گیر الزامی است و در صورت استفاده و رعایت نکردن هر یک از موارد، نمره منفی در نظر گرفته می­ شود. (3 نمره)



تایید

5) یکی از سه موضوع زیر را انتخاب کنید و در مورد آن متنی بنویسید. (10نمره)


انشای تولیدی شما بایدیک بند مقدّمه، حداقل سه بند تنه و یک بند نتیجه داشته باشد.

توجّه، دانش آموزان عزیز، این سوال( نوشتن انشا) حتما باید بر روی ورقه ی امتحانی و با خودکار مشکی یا آبی باشد. و رعایت نشانه های نگارشی در متن تولیدی ، املای درست واژگان ، عدم خط خوردگی و عدم استفاده از غلط­ گیر الزامی است و در صورت استفاده و رعایت نکردن، نمره منفی در نظر گرفته می­ شود.

الف) با توجّه به بیت « در او در ، جمع گشته هر دو عالم / گهی، ابلیس گردد گاه آدم» سروده شیخ محمود شبستری، پیرامون «دل» این گنج نهان الهی، متنی ادبی تولید کنید. 

ب) نامه ای سرگشاده به سران کشورهای جهان با موضوع تحریم های ظالمانه استکبار جهانی علیه ملّت ایران بنویسید. 

پ) با توجّه به بیت «سعدی رضای دوست طلب کن نه حظّ خویش / عَبد آن کند که رأی خداوندگار اوست» متنی ادبی تولید کنید. (10 نمره)



تایید