زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان نوبت اول سلامت و بهداشت دوازدهم انسانی به صورت دیجی فرم

سلام به دخترای خوب. آزمون 30 سوال نیم نمره است. موفق باشین

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 35 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

1- استفاده غیر مجاز از سموم و دفع آفات نباتی یا حشره‌کش‌ها در هنگام کاشت مربوط به کدام عامل فساد غذایی است؟  (0.5 نمره)



تایید

2- غذایی که باید کاملاً سرد نگهداری شود، باید دارای چند درجه باشد که تا مدت طولانی سالم بماند؟    (0.5 نمره)



تایید

3- علت فاسد شدن یک ماده غذایی چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

4-کدامیک از عوامل زیر، باعث بیماری‌های غذازاد یا بیماری‌های ناشی از غذا نیست؟   (0.5 نمره)



تایید

5- گیاهانی که در سواحل دریا می رویند، منابع خوب.............هستند. (0.5 نمره)



تایید

6- یکی از مهم ترین، عوامل مؤثر در شکل گیری الگوی غذایی، ..................است. (0.5 نمره)



تایید

7- مهمترین عوامل بیولوژیک که باعث فساد مواد غذایی میشوند ، کدامند؟  (0.5 نمره)



تایید

8- .................... یعنی فعالیت هایی که خود یا خانواده مان برای حفظ و ارتقای سلامت مان انجام می دهیم. (0.5 نمره)



تایید

9- استفاده از وسایل برقی نظیر ماشین های لباسشویی، ظرفشویی و.......باعث ایجاد کدامیک شده است؟   (0.5 نمره)



تایید

10- بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، کدام بیماریها به عنوان مهمترین بیماریهای مزمن با سبک زندگی ارتباط مستقیم دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

11- کدام عبارت صحیح است؟ (0.5 نمره)



تایید

12- جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید. - در بین عوامل مؤثر بر سلامت............ بیش ترین تأثیر را بر سلامت افراد دارد.  (0.5 نمره)



تایید

13- کدام گرینه از شیوه زندگی قدیم نیست؟  (0.5 نمره)



تایید

14- خود مراقبتی شامل اعمالی...........، ...........و............ است که فرد برای خود، فرزندان و دیگر اعضای خانواده انجام می دهد.   (0.5 نمره)



تایید

15- کدام ویتامین‌ها در کبد ذخیره نمی‌شود؟ (0.5 نمره)



تایید

16- در بین عوامل موثر بر سلامت ............. بیشترین تاثیر را بر سلامت افراد دارد.  (0.5 نمره)



تایید

17- اگر شاخص توده‌ی بدنی فردی 30 باشد، وضعیت فرد کدام است؟  (0.5 نمره)



تایید

18- قاتل خاموش کدام است؟  (0.5 نمره)



تایید

19- این عبارت تعریف کدام گزینه است؟"ماده ای از جنس چربی که در تمام سلولهای بدن وجود دارد و بیشترین قسمت آن در کبد ساخته می شود". (0.5 نمره)



تایید

20- احساس فشار آزار دهنده و سنگینی یا درد قفسه سینه از مهم‌ ترین علامت بالینی در ......... می‌باشد.   (0.5 نمره)



تایید

21- به مرحله پیشرفته HIV ................... می‌گویند. (0.5 نمره)



تایید

22- کدام مورد از رعایت فردیِ (0.5 نمره)



تایید

23- کدامیک از گزینه‌های زیر، از عوامل فیزیکی اثر گذار بر فساد یک ماده غذایی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

24- چه عواملی در عادت‌ها و رفتارهای غذایی تأثیر دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

25- دختران نوجوان دبیرستانی باید در هر سال تحصیلی، هر ................یک عدد مکمل ................. مصرف کنند.  (0.5 نمره)



تایید

26- اولین گام در پیشگیری از دیابت کدام است؟ (0.5 نمره)



تایید

27- این عبارت تعریف کدام اصل از اصول تغذیه می باشد؟"مصرف مقادیر کافی از مواد مغذیِ مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن ". (0.5 نمره)



تایید

28- سبزی‌های سبز تیره و گوشت قرمز منابع کدام ریز مغذی است؟ (0.5 نمره)



تایید

29- «چربی غیر اشباع» بدن از کدام منابع غذایی تأمین می‌شود؟    (0.5 نمره)



تایید

30- کدام دیابت در اثر اختلال در سیستم ایمنی به‌ وجود می‌آید؟ (0.5 نمره)



تایید