زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریز امور تغذیه به صورت دیجی فرم

آزمون درس برنامه ریز امور تغذیه 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدام مورد زیر جز ریز مغذی ها نیست ؟ (1 نمره)



تایید

۱ قاشق غذاخوری خمیرمایه چند گرم است ؟ (1 نمره)



تایید

این مواد مغذی برای ساختن استخوان ها و سلول های عضلانی در بدن مورد استفاده قرار می گیرند ؟ (1 نمره)



تایید

یک پیمانه کره چند گرم است ؟ (1 نمره)



تایید

در بهترین شیوه ی خروج گوشت از انجماد ، قرار دادن گوشت به چه مدت در پایین ترین طبقه ی یخچال است ؟ (1 نمره)



تایید

ماندگاری میگو چند ماه می باشد ؟ (1 نمره)



تایید

برای اندازه گیری موادغذایی به روش حجمی از چه وسیله ای استفاده می شود؟ (1 نمره)



تایید

کدام یک از موارد زیر شامل درشت مغذی ها می شود ؟ (1 نمره)



تایید

۱۲۵ گرم معادل کدام یک از گزینه های زیر است ؟ (1 نمره)



تایید

قاشق های اندازه گیری جهت اندازه گیری چه مواردی استفاده می شوند ؟ (1 نمره)



تایید

در چیدمان سه عنصر اصلی آشپزخانه رعایت چه فاصله ای مناسب است ؟ (1 نمره)



تایید

برای آگاهی از رسیدن موادغذایی به دمای مطلوب از ........... استفاده می شود . (1 نمره)



تایید

برای ترکیب و له کردن انواع پوره از چه وسیله ای استفاده می شود ؟ (1 نمره)



تایید

برای برگرداندن وجابجا کردن مواد غذایی مسطح نظیر فیله ماهی ازچه وسیله ای استفاده می شود؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر از کاربرد پنجره فلزی می باشد ؟ (1 نمره)



تایید

این مواد 《 تخم مرغ آبپز ، سینه مرغ ، سیب زمینی آبپز ، خیارشور ، نخودفرنگی 》 مربوط به پخت کدام یک از موارد زیر می باشد ؟ (1 نمره)



تایید

در تهیه ی رولت گوشت از چه آردی استفاده می شود ؟ (1 نمره)



تایید

این مواد 《 گوشت گردن ، بادمجان ، برنج یا عدس ، کشک ، نعنا داغ،  سیرداغ،  پیازداغ 》 در تهیه ی کدام نوع غذا مورد استفاده قرار می گیرد؟ (1 نمره)



تایید

در تهیه ی کدام خورش از لوبیا قرمز استفاده می شود؟ (1 نمره)



تایید

در تهیه ی کدام یک از غذاهای زیر از 《 آلو و به 》 استفاده می شود؟ (1 نمره)



تایید