زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون ازمون امور تغذیه دهم مدیریت به صورت دیجی فرم

به نام خدا مدت زمان 60 دقیقه 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۱_ دانه کاکائو ترکیبی است از  (1 نمره)



تایید

۲_مهم ترین ماده تشکیل دهنده شکلات کدام است؟ (1 نمره)



تایید

۳_ماده اصلی انواع شکلات کدام است؟  (1 نمره)



تایید

۴_ در ترکیب کدام نوع شکلات شیره شکلات بکار نمیرود؟ (1 نمره)



تایید

۵_برای تهیه هات چاکلت بیشتر از کدام نوع ترکیبات  کاکائو استفاده مبشود (1 نمره)



تایید

۶_دمای ذوب کره کاکائو چند درجه سانتیگراد میباشد (1 نمره)



تایید

۷_دانه کاکائو حاوی چند نوع ترکیب میباشد؟ (1 نمره)



تایید

۸_برای اولین بار در کشور سویس از کدام ماده درساخت وتهیه شکلات استفاده شد؟ (1 نمره)



تایید

۹_و ماده که در طعم تلخ کاکائو نقش دارد کدام است؟ (1 نمره)



تایید

۱۰_علت احساس هوشیاری وحس خوب در زمانی که شکلات مصرف میکنیم چیست؟ (1 نمره)



تایید

۱۱_پایه واساس مواد بکار رفته در دسر کدام صحیح است؟ (1 نمره)



تایید

۱۲_روشهای اب کردن شکلات را نام ببرید؟ (1 نمره)



تایید

۱۳_اب کردن شکلات به روش بن ماری را توضیح دهید (1 نمره)



تایید

۱۴_تکنیک قالب گیری شکلات در سال۱۸۰۰ میلادی چگونه بوده است؟ ،پاسخ کوتاه  (1 نمره)



تایید

۱۵_منظور از ژلاتین حلال وژلاتین حرام چیست؟ پاسخ کوتاه



تایید

۱۶_روش پاک کردن میگو توسط دست را توضیح دهید؟ در پاک کردن میگو کدام نکته اهمیت دارد؟ 
پاسخ کوتاه باشد



تایید

۱۷_از میگو برای تهیه چه نوع غذاهایی استفاده میشود؟ ۲مورد نام ببرید (1 نمره)



تایید

۱۸ _کاناپ ویژه  فرهنگ  غذایی کدام کشور است؟ (1 نمره)



تایید