زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون / زیست شناسی 3 دوازدهم به صورت دیجی فرم

/این آزمون راس ساعت 14 فعال و در ساعت 14:35 دقیقه غیرفعال خواهد شد و امکان تمدید  زمان  و آزمون دوباره وجود ندارد.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 35 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

جهش های اضافه و حذف الزاماً به تغییر چارچوب خواندن می‌انجامد. (1 نمره)



تایید

جهش بی معنا را تعریف کنید. (1 نمره)



تایید

نقش فعال کننده چیست؟ (1 نمره)



تایید

تعداد جایگاه های آغاز همانند سازی چه تاثیری درهمانند سازی دارد؟ (1 نمره)



تایید

بقایای پا در لگن مار پیتون اندام ................ است که حاکی از رابطه ای میان آن با دیگر ................ است. (1 نمره)



تایید

کدام مورد در دنا و رنا دیده نمی شود؟(به ترتیب) (1 نمره)



تایید

در (هم توانی – بارزیت ناقص)صفات ناخالص رخ نمود(فنوتیپ) حد واسط نشان می دهند. (1 نمره)



تایید

از مواد شیمیایی جهش زا می‌توان به ………. اشاره کرد که در دود سیگار وجود دارد. (1 نمره)



تایید

در باکتری اشریشیا کلای ، تنظیم مثبت رونویسی، در مورد ژن های موثر در تجزیه (مالتوز - لاکتوز) انجام می شود. (1 نمره)



تایید

دلفین ها با (شیر کوهی - کوسه) خویشاوندی نزدیکتری دارند بنابراین در یک گروه قرار می گیرند. (1 نمره)



تایید

عاملی که باعث می‌شود دو رشته دنا در مقابل هم نگه داشته شوند پیوند (هیدروژنی – کولانسی )است. (1 نمره)



تایید

صفاتی که جایگاه ژنی آنها در یکی از فام تن های (کرموزوم های)غیرجنسی قرار دارد صفت .................نام دارد. (1 نمره)



تایید

باز آلی نیتروژن دار می تواند……….. باشد که ساختار دو حلقه ای دارد و شامل آدنین و گوانین است. (1 نمره)



تایید

در یاخته‌های یوکاریوتی رنا های ساخته شده در رونویسی برای انجام کارهای خود دستخوش تغییراتی می شوند. (1 نمره)



تایید

گریفیت پس از آنکه دریافت پوشینه به تنهایی عامل مرگ موش ها نیست باکتری های زنده بدون پوشینه را با باکتری های بدون پوشینه کشته شده با گرما مخلوط کرد و به موشها تزریق کرد. (1 نمره)



تایید

مردی با گروه خونی AB با زنی با گروه خونی B ازدواج نموده و صاحب فرزندی با گروه خونیA شده است. کدام گروه خونی در فرزندان دیده نمی شود؟ (1 نمره)



تایید

رنای پیک توسط آنزیم رنابسپاراز…... و رنای رناتنی توسط آنزیم رنابسپاراز….. و رنای ناقل توسط آنزیم رنابسپاراز…… ساخته می شود. (1 نمره)



تایید

رنای رونویسی شده از رشته الگو در ابتدا دارای رونوشت های میانه دنا است به این رنا ……………….گفته می شود. (1 نمره)



تایید

در گروه خونی ABOدگره های (آلل های) A وB نسبت به هم توان هستند. (1 نمره)



تایید

صفت چند جایگاهی را تعریف کنید. (1 نمره)



تایید