زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پودمان 3 فرموله کردن مواد کنسروی به صورت دیجی فرم

لطفاً فقط یکبار وارد امتحان شوید درصورت ورود دوباره تقلب در امتحان محسوب میشود به زمان درنظر گرفته شده دقت فرمایید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

به مقدار مشخص از مواد اولیه که منشا مشخص و یکسان بایکدیگر مخلوط شده آمد ودریک نوبت زمانی تولید شوند بهر گفته میشود



تایید

هرچه تعداداجزای فرمول بیشتر باشد ارزیابی شاخص های کیفی درآن محصول سخت تر است



تایید

یک قسمت از پودرسیرخشک برابر........سیرتازه ویک قسمت از پدر خشک پیاز برابر.......... قسمت پیاز تازه است.



تایید

اندازه گیری بریکس در دمای .........و اندازه گیری نمک در دمای ........ انجام میشود.



تایید

کدامیک از خصوصیات ترازوهای اتومات می باشد



تایید

اگر غلظت شکردرشربت بین ۱۵ تا ۳۰ درصد و ۳۰ تا۴۰ درصد باشد به ترتیب چه شربت های تهیه شده است



تایید

فازمایع درکمپوت وکنسرو چه نقشی دارد



تایید

کدام گزینه اهمیت اختلاط کامل اجزا ی تشکیل دهنده را نشان میدهد



تایید

غلظت آب نمک درکنسرو زیتون و خیارشور چنددرصداست



تایید

بریکس اولیه پس از تولید و نگهداری و کامل شدن تبادلات شربت ومیوه را ............. محصول نهایی می‌نامند که باید ازحداستاندارد ..........نباشد.



تایید

در دستگاه رفرکتومتر اگر غلظت محلول بیشتر باشد شکست نور ...... میشودودرجه بریکس........ است



تایید

کدام گزینه از مهمترین اهداف طراحی فرمولاسیون مواد کنسروی نمیباشد



تایید

کدام گزینه از مواردی است که درتوزین باید رعایت شود



تایید

برای جلوگیری از پدیده کلوخی شدن مواد پودری دراثراختلاط مواد چه کاری انجام می دهند



تایید


هردرجه سالومتر نشان دهنده ........ درصد ‌وزنی نمک است وبه ازای هر ......... درجه سلسیوس افزایش دما درجه سالومتر یک عدد بالاتر میرود



تایید

فرموله کردن چیست



تایید

برای تهیه ۷۵ کیلوگرم آب نمک ۱۳/۱۹درصد وزنی (درجه سالومتر ۵۰)چند کیلوگرم نمک لازم است 



تایید

برای تهیه ۱۰۰ کیلو گرم شربت با بریکس ۵۰ چه مقدار شکر نیاز داریم ؟اگر بخواهیم ۷۰ کیلو گرم شربت با بریکس ۵۰ تهیه کنیم چقدر شکر نیاز داریم؟



تایید

با استفاده از مربع پیرسون محاسبه کنید که برای تهیه ۲۰۰۰ کیلوگرم شربت ۲۰ درصد چند کیلوگرم شربت ۶۵ درصد وچند کیلوگرم آب لازم است



تایید