زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت ریاضی به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

جملات صحيح را با علامت ص و جملات غلط با علامت غ مشخص كنيد و جملات غلط را به صورت صحيح آنها بنويسيد .

الف - قابل درك ترين بعد سلامت كه آسان تر از ابعاد ديگر مي توان آن را مشاهده كرد ،بعد معنوي است 

ب- در اثر بي احتياطي در توليد و عرضه مواد غذايي آلودگي بوجود مي آيد .

ج - بيماري در نقطه مقابل سلامت قرار دارد 
د- حداكثر زمان طلايي براي نجات فردي كه علائم سكته مغزي دارد 10 ساعت است 
(1.5 نمره)



تایید

هريك از مفاهيم زير را تعريف كنيد 
الف - خود مراقبتي
ب - پديكلوزيس 
ج - چاقي 
د- بيماري غير واگير
(2 نمره)



تایید

هر يك از اصول كاهش تنظيم وزن را توضيح دهيد 
اصل اول:
اصل دوم :
(1 نمره)



تایید

گزينه صحيح را علامت بزنيد 
الف - يكي از عوامل بيولوژيكي موثر در فساد مواد غذايي چيست ؟
١- رطوبت     ٢ -حشرات      ٣-افزودني ها.     
٤ - انتقال
ب - فشار خون طبيعي در انسان چند ميلي متر جيوه است ؟
١- ١٢٠/٨٠      ٢ - ١٠٠/٦٠       ٣- ١٠٠/٩٠     
٤- ٨٠/٤٠
ج - با انجام كدام آزمايش مي توان سرطان پروستات در مردان را تشخيص داد
١- كولونو سكوپي   ٢- ماموگرافي    ٣- آزمايش خون     ٤- پاپ اسمير
(1 نمره)



تایید

عوامل موثر بر سلامت را نام ببريد  (1 نمره)



تایید

هر يك از موارد زير جز كدام بعد سلامت است ؟
١-سازگاري فرد با خودش و ديگران
٢ - وزن مناسب
٣- اميدواري و تعهد
٤- ارتباط فرد با مدرسه 
(1 نمره)



تایید

الف - چربي موجود در محصولات لبني از كدام نوع است ؟
ب- كدام نوع چربي عامل تعيين كننده سطح كلسترول است ؟
(1 نمره)



تایید

٣ گام برنامه ريزي خود مراقبتي را بنويسيد  (1.5 نمره)



تایید

الف - كدام الگوي چاقي در خانم ها شايع تر است ؟
ب- چاقي با كدام الگو خطر ابتلا به بيماري قلبي - عروقي را افزايش مي دهد ؟
(1 نمره)



تایید

به سؤالات زير پاسخ كوتاه دهيد :
١-يكي از مهم ترين عوامل موثر در شكل گيري الگوي غذايي افراد چيست ؟

٢- كمبود چه ماده اي در كودكان و نوجوانان موجب كاهش سرعت رشد مي شود ؟

٣- در اثر كمبود يد در بدن چه بيماري ايجاد مي شود؟

٤-غني ترين منبع ويتامين دي چيست ؟
٥- جگر منبع اصلي توليد كدام ويتامين است ؟
٦-يك مورد از عوامل شيميايي فساد مواد غذايي را نام ببريد 
(1.5 نمره)



تایید

هر يك از مواد زير چه نقشي در بدن دارند ؟
الف -چربي ها :
ب- پروتئين :


(1 نمره)



تایید

هر يك از كربوهيدارت ها ي زير در چه غذاهايي يافت مي شود ؟(هر كدام دو مورد)
١-كربو هيدرات هاي ساده
٢- كربو هيدرات هاي پيچيده

(1 نمره)



تایید

اصول سه گانه تغذيه را نام برده و يك مورد را به دلخواه توضيح دهيد  (1 نمره)



تایید

جاهاي خالي را با كلمات مناسب پر كنيد .
١- ............يكي از شايع ترين بيماري هاي مزمن در جوامع امروز ي است كه به قاتل خاموش ياد مي شود .
٢-كلسترول در داخل بدن ،در .......ساخته مي شود 
٣-روغن زيتون و بادام زميني اسيد چرب .........دارند
٤-توصيه مي شود كه از سن .......سالگي به بعد آزمايش هاي غربالگري سرطان انجام شود
(1 نمره)



تایید

٢گام پيشگيري از بيماري هاي قلبي -عروقي را بنويسيد (1 نمره)



تایید

سه مورد از علائم هشدار دهنده سرطان را بنويسيد  (0.75 نمره)



تایید

بيماري ديابت چه عوارضي دارد ٣ مورد (0.75 نمره)



تایید

منظور از دوران پنجره در بيماري اچ اي وي چيست ؟ (1 نمره)



تایید