زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید فرآورده های غذایی به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کاربرد ماکروویو  را توضیح  دهید  (1 نمره)



تایید

کاربرد چرخ گوشت را تعریف کنید  (1 نمره)



تایید

کاربرد آرام  پز را تعریف کنید  (1 نمره)



تایید

کاربرد  مخلوط. کن را تعریف کنید  (1 نمره)



تایید

کاربردهمزن برقی را تعریف. کنید (1 نمره)



تایید

کاربردکاردک یا پالت را بنویسید  (1 نمره)



تایید

درشت مغذی ها را تعریف کنید و نام  ببرید  (1 نمره)



تایید

کربوهيدرات ها از ........  می باشند (1 نمره)



تایید

ویتامین های  محلول  در چربی و محلول درآب را نام ببرید  (2 نمره)



تایید

منابع  سرشار از ویتامین Aو ویتامین Cرا نام  ببرید  (1 نمره)



تایید

بهداشت  مواد غذايي  را توضیح  دهید (1 نمره)



تایید

برای انبار کردن  برنج چه اقداماتی  باید کرد (1 نمره)



تایید

انواع گوشت  هارا نام ببرید و کدامیک  برای سلامتی مفيدتر  است؟ (1 نمره)



تایید

نقش ویتامین‌ها  در بدن توضیح  دهید.۲ مورد (1 نمره)



تایید

استفاده  نکردن از فرآیند های  حرارتی  باعث..... می‌شود  (1 نمره)



تایید

حرارت  دادن  مواد غذايي  با روش‌های مختلف برای تغییر طعم و  بافت ظاهر ی غذا را....... می‌گویند  (1 نمره)



تایید

برشته  شدن  مواد  غذایی  با حرارت  بالای  فر را .....می گویند (1 نمره)



تایید

غذاهای  سنتی  را تعریف کنید  (1 نمره)



تایید

اصطلاحات  آشپزی  زیر را تعریف کنید..
الف)پوره
ب)بن ماری
(1 نمره)



تایید