زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون مستمر شش درس اول سلامت و بهداشت به صورت دیجی فرم

به نام خدا آزمون مستمر سلامت و بهداشت

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
*



تایید

1_فشار دیاستولی (مینیمم) همزمان با پمپ خون به داخل شریان توسط قلب ایحاد می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

2_در تشخیص سرطان دهانه رحم از آزمایش خون استفاده می شود؟ 0/5 (0.5 نمره)



تایید

3_ کلسترول بالا از عوامل خطر ساز دیابت نوع دوم می باشد (0.5 نمره)



تایید

4_تأمین سلامت مستلزم رعایت ....... است؟ (0.5 نمره)



تایید

5_در بین عوامل موثر بر سلامت....... با سهم 50% بیشترین تاثیر را بر سلامت افراد دارد. (0.5 نمره)



تایید

6_کربوهیدرات به مقدار معینی در بدن به صورت........ در کبد و ماهیچه ها ذخیره می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

7-کدام گزینه تعریف سلامت از دیدگاه بقراط می باشد؟ (1 نمره)



تایید

8_کدام گزینه مربوط به بعد معنوی سلامت می‌باشد؟ (1 نمره)



تایید

9_بدن برای حفظ گرما، ذخیره‌سازی و مصرف ویتامین‌های محلول در چربی به کدامیک از موارد زیر نیاز دارد؟ (1 نمره)



تایید

10_کدام گزینه مشخص کننده یک واحد از آن ماده غذایی می باشد؟ (1 نمره)



تایید

11_کدام گزینه بیانگر الگوی چاقی سیب می باشد؟ (1 نمره)



تایید

12_ وضعیت فردی که دارای شاخص توده بدنی (BMI) در محدوده (29/9_25)می‌باشد را مشخص کنید؟ (1 نمره)



تایید

13_کدامیک باعث جدا شدن کلسترول از جدار داخلی شریان ها می شود؟ (1 نمره)



تایید

14_ مدت زمان طلایی برای نجات فردی که دچار سکته مغزی شده است چند ساعت می باشد؟ (1 نمره)



تایید

15_ کمبود (آهن / روی) موجب کاهش سرعت رشد در کودکان و نوجوانان می‌شود و به کوتاهی قد و تاخیر در بلوغ منجر می‌شود. (0.5 نمره)



تایید

16_خود مراقبتی را تعریف کنید؟ (1 نمره)



تایید

17_چهار مورد از منابع گیاهی سرشار از آهن را نام ببرید؟ (1 نمره)



تایید

18_منظور از اصل تعادل چیست؟ (1 نمره)



تایید

19_ چهار مورد از عوارض جانبی کاهش سریع وزن را بنویسید؟ (1 نمره)



تایید

20 _ بر اساس قانون تعادل انرژی تنظیم وزن و برخورداری از وزن مطلوب به چه عواملی بستگی دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

21_ سه مورد از نکات بهداشت فردی افراد مؤثر در فرآیند تولید غذا را نام ببرید؟ (0.75 نمره)



تایید

22_ سه مورد از عوامل موثر در فساد مواد غذایی را نام ببرید؟ (0.75 نمره)



تایید

23_ پلاک را تعریف کنید؟ (1 نمره)



تایید

24_ مهمترین علامت بالینی در سکته قلبی چیست؟ (1.5 نمره)



تایید