زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت، حسابداری به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدام نوع کربوهیدرات با سایرین متفاوت است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه بیانگر رعایت بهداشت فردی در مراحل تهیه غذا نمی باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

(استفاده از آفت کش ها _ نور) به ترتیب بیانگر کدام دسته از عوامل ایجاد کننده فساد می باشند؟ (0.5 نمره)



تایید

۴ مورد از عوارض کاهش وزن سریع را نام ببرید  (1 نمره)



تایید

هرم غذایی را تعریف کنید  (0.5 نمره)



تایید

عوامل ایجاد کننده چاقی را نام ببرید  (1 نمره)



تایید

چاقی چه تاثیرات منفی بر نوجوانان دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

بیش ترین آلودگی در موادغذایی در اثر بی احتیاطی در کدام مراحل ایجاد میشود؟  (1 نمره)



تایید

(تهیه آب سالم و کافی _ داشتن کارت بهداشت ) به ترتیب بیانگر کدام اصول بهداشتی هستند؟ (0.5 نمره)



تایید

در هرم غذایی ، هرچه از پایین هرم به سمت بالای هرم حرکت میکنیم ، حجم گروهای غذایی ....... میشود.  (0.5 نمره)



تایید

دو مورد از منابع خوب پیش سازهای ویتامین آ ، را نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از نقش های کربوهیدرات ها نمی باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

عوارض بیماری های غذا زاد به چه صورت بروز میکند؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه بیانگر عوامل( زیستی _مکانیکی) ایجاد کننده فساد می باشد؟  (0.5 نمره)



تایید

مصرف مقادیر کافی از مواد مغذی، بیانگر کدام اصول تغذیه سالم است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام دسته از مواد مغذی به سوخت و ساز بدن کمک می کند؟ (0.5 نمره)



تایید

نگهداری غذا در دمای ۷۰ درجه ساتتی گراد بیانگر کدام دسته از رعایت اصول بهداشتی می باشد؟  (0.5 نمره)



تایید

کمبود آهن و کمبود کلسیم به ترتیب موجب چه اختلالی میشود؟  (0.5 نمره)



تایید

قانون تعادل انرژی را تعریف کنید و بگویید بر اساس این قانون در چه صورتی وزن فرد افزایش می یابد؟ (1 نمره)



تایید

مهم ترین منبع طبیعی ید و تامین ویتامین دی را به ترتیب نام ببربد . (0.5 نمره)



تایید