زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون شیمی یازدهم صفحه72تا83 به صورت دیجی فرم

با سلام حتما نام و نام خانوادگی به همراه شماره کلاس را بنویسید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

همه موارد زیر درست اند،به جز:



تایید

چند مورد از مطالب زیر درست اند؟ آ)در مواردی که یک واکنش،مرحله ای از یک واکنش پیچیده تر باشد،نمی توان تغییرات آنتالپی واکنش را به کمک گرماسنج اندازه گرفت. ب)تغییرات آنتالپی جز ویژگی های جمع پذیر یک واکنش است وبه مسیر انجام واکنش و چگونگی تبدیل واکنش دهنده ها به فراورده ها بستگی دارد. پ)اگر تامین شرایط بهینه برای انجام یک واکنش دشوار باشد،برای تعیین آنتالپی آن نمی توان از روش غیرمستقیم بهره گرفت. ت)استفاده از قانون هس و استفاده از گرماسنج لیوانی به ترتیب جزء روشهای غیرمستقیم و مستقیم برای تعیین تغییرات آنتالپی واکنش است.



تایید

چه تعداد از عوامل زیر سبب کاهش سرعت واکنش زیر (تجزیه ی هیدروژن پراکسید)می شود؟ *کاهش فشار *گرم کردن محلول *کاهش غلظت مولی هیدروژن پراکسید *اضافه کردندچندقطره محلول پتاسیم یدید *اضافه کردندآب به ظرف واکنش
دریافت سوال 5



تایید

چند مورد از مطالب زیر نادرست اند؟ آ)استفاده از گرماسنج،روشی تجربی برای اندازه گیری تغییرات آنتالپی یک واکنش به شمار می رود. ب)گرماسنج لیوانی نمونه ساده ای از گرماسنج است که از دو لیوان پلاستیکی ساخته شده که تبادل گرمایی خوبی با محیط پیرامون خود دارد. پ)در گرماسنج لیوانی، نخست مقداری آب یا محلول ریخته می شود و دمای آغازی آن تعیین می شود. ت)در یک گرماسنج لیوانی،افزون بر در پوش پلاستیکی،دماسنج و همزن هم تعبیه شده است. ث)برای اندازه گیری گرمای واکنش سوختن گاز مرداب می توان از گرماسنج لیوانی استفاده کرد.



تایید

با توجه به نمودار زیر کدام گزینه درست است؟(C=12:g/mol)
دریافت سوال 3



تایید

کدام گزینه نادرست است؟



تایید

سرعت واکنش زیر بر اثر کدام تغییر کاهش می یابد؟
دریافت سوال 9



تایید

کدامیک از موارد زیر در مورد ترکیب آلی موجود در توت فرنگی نادرست می باشد.



تایید

شکلهای《آ》،《ب》و《پ》 به ترتیب برای بیان کدام یک از عوامل موثر بر سرعت واکنش،در کتاب درسی آمده است؟
دریافت سوال 4



تایید

در میان موارد زیر چندعبارت درست هستند؟ آ)تهیه ی ترشی و نمک سود کردن از جمله روشهای افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی از طریق افزایش آهنگ واکنش است. ب)محیط سرد،خشک و تاریک برای نگهداری مواد غذایی مناسب تر از محیط گرم،مرطوب و تاریک است. پ)در محیط خشک امکان رشد و تکثیر میکروبها وجود ندارد. ت)فاسد شدن نسبتا سریع قاووت نشان دهنده ی اثر سطح تماس واکنش دهنده ها روی آهنگ واکنش است.



تایید