زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون عملکردی به صورت دیجی فرم

نام آموزگار: فاطمه عیدی.      تلفن همراه:09153626780
کد پرسنلی:36850402         نام مدیر: کنیز شجاعی
نام آموزشگاه:شهید جوان 1 کد مدرسه:96065359

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

هدف یادگیری
با مفهوم الگویابی ضرب و کسب به خوبی آشنا شده و می تواند گروه های مواد غذایی را نام ببرد.



تایید


شواهد و ملاک های یادگیری
۱_وسایل سفره را با الگوی مناسبی بچیند.
۲_اعداد به دست آمده را بتواند در هم ضرب کند.
۳_کسر را به خوبی انجام دهد
۴_گروه های مواد غذایی را بشناسد.



تایید

بافت مساله
عزیز دلم امروز در خانه موقع ناهار یا شام به مادرتان کمک کنید و وسایل سفره یا میز غذا را بچینید از مادرتان اجازه بگیرید و کشیدن برنج یا سالاد را شما به عهده بگیرید دقت کنید طوری غذا یا سالاد را برای برای هر فرد بکشید که اسرافی صورت نگیرد و میزانی که میل دارند کشیده شود سپس تعداد کفگیرهای برنجی را که کشیده اید یادداشت کنید.
دخترم یادت باشد که وسایل سفره یا میز را طوری بچینی که با الگو چیده شوند.



تایید

ارائه تکلیف
پس از صرف غذا در موارد زیر را تکمیل کنید

الف) میزان کفگیر برنج هایی که کشیدی و یادداشت کردی را در عدد ۵ ضرب کن.

ب) وسایل غذا را به اساس چه الگویی چیدی.

ت) با توجه به تعداد افراد خانواده که در سر سفره یا میز هستند مشخص کن که اگر فقط یک قرص نان وجود داشته باشد و هر فرد یک تکه نان را میل کند چه کسی از نان را هرفرد خورده است خورده است.

د) مادر مهربانت در تهیه غذا از کدام از گروه مواد غذایی استفاده کرده است.

ر) حالت های مختلف مواد را با توجه به وسایل و مواد خوراکی موجود در سفره یا میز غذا را بنویسید.




تایید

دریافت سوال 5



تایید

دریافت سوال 6



تایید

دریافت سوال 7



تایید