زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون قنادهتل.خرداد99 به صورت دیجی فرم

سوالات آزمون تئوری/عملی استاندارد مهارتی: قناد هتل (تئوری) کداستاندارد: 2/1/62/76-7 رشته:مدیریت قنادی وآشپزی پایه:یازدهم تاریخ آزمون: 1399/03/18 ساعت آزمون: 11:00 مدت آزمون: 100 دقیقه نام دبیر:عارفیان

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 100 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

پایه تحصیلی و رشته تحصیلی خود را وارد نمایید: *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید: *



تایید

در انواع کیک لورشمیک،بکینگ پودر یا جوش شیرین چه موقع افزوده می شود؟



تایید

کیک اسفنجی چه نوع کیکی است؟



تایید

پاند کیک به چه کیکی گفته می شود؟



تایید

بن ماری را در چه مواردی به کار می رود؟



تایید

کیک باقلوا چند مرحله دارد؟



تایید

به چه دلیل روی کیک ترک بر می دارد؟



تایید

در کیک ساده حرارت شیر چگونه است؟



تایید

در شیرینی پزی چه موقع از اسانس استفاده می کنند؟



تایید

نحوه سوار کردن کیک ها به چند طریق است؟



تایید

مواد لازم برای تهیه کیک آناناس:



تایید

شکر قهوه ای چیست؟



تایید

اسانسی که استفاده زیاد از آن سمی است چه نام دارد؟



تایید

مواد لازم برای تهیه کیک توت فرنگی :



تایید

هنگام تهیه کیک بادام ،بادام مصرفی چگونه باید باشد؟



تایید

پنیر فیلادلفیا در کدام کیک مورد استفاده قرار می گیرد؟



تایید

غلط یا صحیح بودن جمله زیر را مشخص کنید: برای اینکه کیک هنگام برش تمیز و راحت برش داده شود کارد را چرب می کنند.



تایید

غلط یا صحیح بودن جمله زیر را مشخص کنید: کیک موجی همان کیک با سس شکلات است.



تایید

غلط یا صحیح بودن جمله زیر را مشخص کنید: ماسوره گردان برای تزئین کیک به کار می رود.



تایید

غلط یا صحیح بودن جمله زیر را مشخص کنید: اگر رولت در هنگام پیچیدن بشکند یعنی زیاد خشک نیست.



تایید

غلط یا صحیح بودن جمله زیر را مشخص کنید: برای صاف کردن خامه کیک از کاردکی که در آب یخ فرو برده ایم استفاده می کنیم.



تایید

جاهای خالی را با کلمات مناسب پر کنید: اگر سفیده تخم مرغ را بیش از حد بزنیم کیک .............. و ........................ می شود.



تایید

جاهای خالی را با کلمات مناسب پر کنید: مواد لازم برای تهیه کیک خرما ، .............. ،کره،................،وانیل و ................... است.



تایید

جاهای خالی را با کلمات مناسب پر کنید: مدت زمان پخت کیک پرتغال .................. ساعت و میزان حرارت ................. درجه سانتی گراد است.



تایید

جاهای خالی را با کلمات مناسب پر کنید: خامه را باپودر............. و کمی .................. مخلوط نموده و در فریزر قرار می دهیم بعد با همزن بزنید تا فرم بگیرد



تایید

جاهای خالی را با کلمات مناسب پر کنید: برای آنکه خامه در هنگام زدن کره نشود ظرف خامه را روی ............. قرار می دهیم.



تایید

علت خراب شدن کیک کره ای چیست؟



تایید

پختن کیک در کمتر از مدت زمان معین باعث چه چیزی می شود؟



تایید

زیادی روغن و شکر در کیک باعث چه چیزی می شود؟



تایید

کیک چه موقع سفت می شود؟



تایید

مافین به چه کیکی گفته می شود؟



تایید

مواد لازم برای تهیه کیک بادام را بنویسید؟



تایید

پف کردن زیاد از حد کیک در مرحله اول و خواباندن آن در مرحله بعد به چه علت است؟



تایید

نکات لازم برای تهیه انواع کیکها چیست؟



تایید

زیاد بودن درجه حرارت فر باعث چه چیزی می شود؟



تایید