زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امورتغذیه به صورت دیجی فرم

هنرجویان گرامی با دقت به سوالات پاسخ دهید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 45 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

"آرد سفيد+ كره + شير + نمك + فلفل" مواد لازم جهت تهيه چه نوع سسي مي باشد؟     (0.5 نمره)



تایید

ويتامين هاي ...................... در بدن ذخيره مي شوند و اگر بيش از حد نياز بدن مصرف شوند باعث ايجاد مسموميت خواهند شد.    (0.5 نمره)



تایید

.......................... ماده اساسي و اوليه حيات است و زندگي بدون آن ممكن نيست.   (0.5 نمره)



تایید

بهترین ظرف برای تهیه ی مربای به کدام است ؟    (0.5 نمره)



تایید

لیمو عمانی چاشني كداميك از خورش هاي زير است؟   (0.5 نمره)



تایید

چه روشی برای نگهداری سبزی،میوه،شیروبعضی از فراورده های شیری وگوشت در مناطق گرم کویری به کار می رود؟ ط (0.5 نمره)



تایید

دسرها اصولا چه زمانی سرو میشوند ؟   (0.5 نمره)



تایید

نيازهاي تغذيه اي با توجه به چه شرايطي با يكديگر تفاوت دارند؟   (0.5 نمره)



تایید

................... يعني مقداري از يك ماده غذايي در هر گروه غذايي اصلي كه مقدار مشخصي از مواد مغذي دارد.     (0.5 نمره)



تایید

کشک مایع را حتی اگر پاستوریزه هم باشد،قبل از مصرف با اضافه کردن مقداری اب چه مدت زمان باید جوشاند؟  (0.5 نمره)



تایید

بهترین روش نگهداری ماهی به چه صورت می باشد؟    (0.5 نمره)



تایید

كدام يك از ويتامين هاي زير در اثر تابش اشعه خورشيد به پوست ساخته مي شود؟     (0.5 نمره)



تایید

چگونه می توان سبزی ها را انگل زدایی کرد؟   (0.5 نمره)



تایید

نقش گروه گوشت و حبوبات و مغزها در بدن چيست؟     (0.5 نمره)



تایید

برای جلوگیری از کپک زدن وبیات شدن نان باید ،ان را بلافاصله بعد از خروج از تنور، چه عملی باید انجام داد سرد شود و رطوبت ان گرفته شود؟    (0.5 نمره)



تایید

كدام گروه از مواد غذايي براي استحكام استخوان ها و دندان ها و رشد و سلامت پوست لازم اند؟    (0.5 نمره)



تایید

نمک گوشت های قرمز را چه موقع اضافه میکنیم ؟    (0.5 نمره)



تایید

عمل کارامل کردن بر روی چه ماده ای انجام میگیرد ؟    (0.5 نمره)



تایید

برای تهیه مربا ورب ،از چه روشی برای از بین بردن میکروبها استفاده می شود؟   (0.5 نمره)



تایید

چاشنی خورش کرفس چیست؟  (0.5 نمره)



تایید

در خورش كرفس چه سبزيهايي مورد استفاده قرار مي گيرد؟    (0.5 نمره)



تایید

تخم مرغ را در دمای یخچال تا چند هفته می توان نگهداری کرد؟  (0.5 نمره)



تایید

روغن ها باید کجا نگهداری شوند؟ .    (0.5 نمره)



تایید

آب از طريق تنفس از راه ...................... ، تعريق از راه ........................ و به صورت ادرار از .......................... دفع مي شود.     (0.5 نمره)



تایید

تخم مرغ در چه صورتی در اب نمک ته نشین می شود؟   (0.5 نمره)



تایید

ازچه نوع محلولی برای ضد عفونی سبزی ها و میوه ها استفاد کرد؟     (0.5 نمره)



تایید

نقش گروه سبزي ها و ميوه ها در بدن چيست؟   (0.5 نمره)



تایید

چه موقع خيار شور رسيده و آماده مصرف مي باشد ؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام مواد را بوسیله دود نگهداری می کنند؟  (0.5 نمره)



تایید

-...................... و ............................ اگر بيش از حد نياز بدن مصرف شوند به صورت ذخيره چربي در آمده موجب چاقي مي شوند.   (0.5 نمره)



تایید

چه عاملی باعث جلوگیری از رشد میکروبها وفعالیتهای انزیم های درون مواد غذایی ویا کند شدن فعالیت ان می شود؟   (0.5 نمره)



تایید

........................... مقدار سهم هاي مورد نياز از هر گروه غذايي را براي تأمين انرژي و مواد مغذي مورد نياز گروه هاي سني مختلف نشان مي دهد. 
(0.5 نمره)



تایید

چه ماده ای سبب ایجاد حالت ژله ای در  ژله میشود ؟     (0.5 نمره)



تایید

غذاها از چه نوع مواد مغذي تشكيل شده اند؟ ا  (0.5 نمره)



تایید

نياز انسان به مايعات بر حسب ................ و ......................... متفاوت است.ط    (0.5 نمره)



تایید

نقش گروه نان و غلات در بدن چيست؟     (0.5 نمره)



تایید

برای معطر کردن شربت سکنجبین از کدام سبزی استفاده میشود ؟  (0.5 نمره)



تایید

درشت مغزي ها عبارتند از:     (0.5 نمره)



تایید

اين گروه از مواد براي رشد و تكامل و ترميم بافت ها لازم اند.    (0.5 نمره)



تایید

سبزي هاي به رنگ زرد، سبز تيره و نارنجي مثل اسفناج و كدو حلوايي حاوي كدام ويتامين هستند؟     (0.5 نمره)



تایید