زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان پایانی سلامت و بهداشت مدرسه شهید دهقان بالاده به صورت دیجی فرم

دانش آموزان محترم فقط یکبار برای ورود به آزمون اقدام کرده ،در غیر این صورت سیستم تقلب تشخیص داده و مطابق با آیین نامه با شما برخورد خواهد شد.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد

در هنگام شروع آزمون دوربین فعال میشود



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

1-"سلامت سرشت و حالتی است که در آن اعمال بدن به درستی سر می زند و نقطه مقابل بیماری نیست."این جمله تعریف سلامت از کیست (0.5 نمره)



تایید

2-کدام مورد جز سلامت معنوی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۳-کدام یک از بیماری های زیر ارتباطی با سبک زندگی ندارد. (0.5 نمره)



تایید

۴-به ازای مصرف هر گرم چربی .............انرژی تولید می شود. (0.5 نمره)



تایید

۵-کدام یک منبع چربی های غیر اشباع است . (0.5 نمره)



تایید

۶-نقش عنصر آهن در بدن چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۷-کدام یک از گروه های مواد غذایی در پایین هرم مواد غذایی قرار می گیرد. (0.5 نمره)



تایید

۸-هر چه از سمت پایین هرم به بالای هرم بریم حجم مواد غذایی .........می شود و میزان مصرف آن نیز باید ............باشد (0.5 نمره)



تایید

۹- "مصرف انواع مواد غذایی مختلف از شش گروه مواد غذایی "تعریف کدام یک از اصول تغذیه ای سالم است. (0.5 نمره)



تایید

۱۰- کمبود کدام یک از مواد زیر در رژیم غذایی باعث کاهش سرعت رشد و کوتاهی قد می شود. (0.5 نمره)



تایید

۱۱-کدام یک از منابع ویتامین Dنمی باشد. (0.5 نمره)



تایید

۱۲-کدام یک از مواد زیر جز منبع غذایی "ویتامین A"محسوب می شود. (0.5 نمره)



تایید

۱۳-کدام یک از ویژگی های الگوی چاقی گلابی می باشد. (0.5 نمره)



تایید

۱۴-کدام یک از عوامل ایجادکننده چاقی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۵-کدام یک از اختلالات زیر از عوارض چاقی نمی باشد. (0.5 نمره)



تایید

۱۶-چنانچه کالری دریافتی از مواد غذایی .......از کالری مصرفی باشد وزن ........... (0.5 نمره)



تایید

۱۷-کدام یک از گزینه های زیر جز رعایت بهداشت فردی در فرآیند تولید مواد غذایی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۸-استفاده از حشره کش ها جز کدام بگ از عامل ایجاد کننده فساد مواد غذایی است. (0.5 نمره)



تایید

۱۹-کدام یک از عوامل فیزیکی ایجاد کننده فساد مواد غذایی نمی باشد. (0.5 نمره)



تایید

۲۰-بیشترین عامل مرگ و میر ناشی از بیماری ها در ایران در اثر کدام یک از بیماری های زیر است. (0.5 نمره)



تایید

۲۱-انسداد عروق کرونر به وسیله لخته خون باعث .........می شود. (0.5 نمره)



تایید

۲۲-مهم ترین عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی .......و .........است. (0.5 نمره)



تایید

۲۳-فشار سیستولی (ماکزیمم) که هنگام پمپاژ خون به دیواره عروق وارد می شود ..........جیوه است. (0.5 نمره)



تایید

۲۴-کدام یک از علایم فشار خون اولیه نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۵-بیشترین کلسترول بدن در ........ساخته می شود. (0.5 نمره)



تایید

۲۶-با افزایش سطح .........خون خطر بیماری قلبی عروقی افزایش می دهد که به همین دلیل به آن .........گفته می شود. (0.5 نمره)



تایید

۲۷-کدام گروه از اسیدهای چرب باعث کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می شود. (0.5 نمره)



تایید

۲۸-مدت زمان طلایی برای نجات فرد هنگام سکته مغزی ..........است. (0.5 نمره)



تایید

۲۹-برای تشخیص  سرطان دهانه رحم از ........استفاده می شود. (0.5 نمره)



تایید

۳۰-کدام یک از گزینه های زیر از عوامل خطرساز دیابت نوع ۲  جز موارد قابل پیش گیری نیست. (0.5 نمره)



تایید