زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون ترم دوم برنامه ریزی امورتغذیه خانواده پایه دهم رشته مدیریت و برنامه ریزی امور خانواده هنرستان کاردانش باقر العلوم به صورت دیجی فرم

مدت زمان ازمون 90دقیقه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 90 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

انواع دسر را نام ببرید (4 نمره)



تایید

غذای حلال راتعریف کنید (2 نمره)



تایید

مراحل پاک سازی سبزی را به ترتیب فقط نام ببرید (4 نمره)



تایید

رنگ......با منشا طبیعی است  و متداولترین موارد استفاده از انزیم ها در صنایع ..... و.... است و ......باعث ترکیب اب و روغن میشود (3.5 نمره)



تایید

مزیت استفاده از زیر بشقابی چیست (4 نمره)



تایید

یک گرم چربی..... کیلو کالری انرژی تولید میکند (0.5 نمره)



تایید

کدام گیاه برای تصفیه خون مفید است (2 نمره)



تایید

مدت زمان نگهداری سبزی در یخچال چقدر است؟ (1 نمره)



تایید

یک سهم نان معادل کدام گزینه است؟ (0.5 نمره)



تایید

4مورد از افزودنی های مورد استفاده در کیک را نام ببرید (4 نمره)



تایید

علت قرار گرفتن زنان باردار در گروه های اسیب پذیر چیست؟ (1 نمره)



تایید

نان کرپ چیست؟ (2.5 نمره)



تایید

شروع استفاده از حبوبات از....ماهگی و ....اخرین ماده غذایی است که به برنامه غذایی کودک اضافه میشود (1 نمره)



تایید

بهترین ماده غذایی برای شروع تغذیه تکمیلی کودک..... است (0.5 نمره)



تایید

در شستن سبزی میتوان به جای پرکلرین از.....استفاده کرد (1 نمره)



تایید

دو روش تامین منابع مالی را برای راه اندازی کسب و کار نام ببرید (2 نمره)



تایید

روغن ..... برای سرخ کردن مناسب است (1 نمره)



تایید

مرحله چهارم راه اندازی کسب و کار چیست؟ (2 نمره)



تایید

به ترتیب محل قرار گرفتن چنگال و لیوان در سفره کدام است؟ (2 نمره)



تایید

نقش آرد در کیک چیست؟ (4 نمره)



تایید

معنای واژه دسر چیست؟ (1 نمره)



تایید

روشی که برای پاک کردن ماهی بکار میرودبه ......و...... بستگی دارد  (2 نمره)



تایید

برای طولانی کردن عمر کاهو چه باید کرد؟ (2 نمره)



تایید

سس مورد استفاده برای طعم دار کردن خمیر پیتزا......است و سس..... از جمله سس های ..... دسته بندی میشود (3 نمره)



تایید

کدامیک جز غذاهای سنتی دسته بندی نمیشود؟ (2 نمره)



تایید

برای هرکدام از عوامل بیولوژیکی و مکانیکی فاسد کننده مواد غذایی ۲مثال ذکر کنید (2 نمره)



تایید

در کدام روش پخت از اب استفاده نمیشود (2 نمره)



تایید

دمای قسمت صندوق یخچال(قسمت پایین یخچال)چقدر است؟ (1 نمره)



تایید

تکنیک ... در مربا بسیار کاربردی است (1 نمره)



تایید

پایه اصلی سالاد .... سیب زمینی است (1 نمره)



تایید

نحوه چیدن میوه روی میز گرد.... ودر میز مربع .... است (2 نمره)



تایید

مهم ترین دلیل نوشتن طرح کسب و کار چیست (2 نمره)



تایید

از روشهای فراوری غذا۴مورد نام ببرید (4 نمره)



تایید

برای جدا کردن فلس های ماهی چاقو را باید از .... به ..... کشید (3 نمره)



تایید

روش پاک کردن سبزی تره چیست؟ (1.5 نمره)



تایید

اصول تغذیه صحیح کدام است؟ (0.5 نمره)



تایید

بخش رویی خمیر کیش از ....تشکیل شده است (2 نمره)



تایید

انواع کسب و کار را فقط نام ببرید (3 نمره)



تایید

مهم ترین ماده تشکیل دهنده شکلات چیست و کدام شکلات حاوی شیرخشک است (2.5 نمره)



تایید

روش بخار پز کردن را شرح دهید؟ (2 نمره)



تایید

۳ویژگی پیش غذاها را نام ببرید (3 نمره)



تایید

روش مورد استفاده در درست کردن سس چیست (1 نمره)



تایید

گیاه .... در طب سنتی خاصیت ضد اسپاسم و ضد نفخ دارد (2 نمره)



تایید

بهترین ادویه برای فلافل.... است (2 نمره)



تایید

اندازه دستمال سفره برای صبحانه چقدر است؟ (2 نمره)



تایید

دسته بندی انواع سالاد را نام ببرید (3 نمره)



تایید

انواع روش اب کردن شکلات را فقط نام ببرید (2.5 نمره)



تایید

مهم ترین و تعیین کننده ترین قسمت نان .... است (2 نمره)



تایید

موادی مثل ترشی و نوشابه جز کدام دسته طبقه بندی میشوند؟ (0.5 نمره)



تایید