زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریز امور تغذیه (فرم شماره ۲) به صورت دیجی فرم

هنرستان کاردانش امیرالمومنین - ناحیه ۲ کرج رشته مدیریت خانواده - پایه دهم هنرآموز :خانم همتی ۱۹ خرداد۹۹

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

سس های امولسیون جز کدام گروه هستند ؟(۲/۵ نمره)



تایید

هنگام گریل کردن ا چه ظروفی باید استفاده کرد؟(۲/۵ نمره)



تایید

سس پاستا چه نام دارد ؟(۲/۵ نمره)



تایید

نام دیگر مخمر فوری چیست؟(۲/۵ نمره)



تایید

کدام خمیر سه لایه است؟(۲/۵ نمره)



تایید

نام دیگر دسر یخی چیست؟(۲/۵ نمره)



تایید

برای تزیین نوشیدنی موهیتو معمولا از چه چیزی استفاده میشود ؟(۲/۵ نمره)



تایید

اصلی ترین ماده کیک چیست؟(۲/۵ نمره)



تایید

در چیدمان میز غذا قاشق کدام قسمت قرار میگیرد؟(۲/۵ نمره)



تایید

نام دیگر شیرینی پنجراه ای چیست؟ (۲/۵ نمره)



تایید

ماده اصلی انواع شکلات کدام شکلات است؟(۲/۵ نمره)



تایید

کدام سالاد هم کبابی و هم سرد سرو میشود؟(۲/۵ نمره)



تایید

کالری مورد نیاز پسران جوان و مردان فعال..... است.(۲ نمره)



تایید

اصلیت فلافل مربوط به کشور.... است. (۲ نمره)



تایید

یکی از سالمترین راههای پخت سبزیجات....... است.(۲ نمره)



تایید

بهترین روش پخت غذا ...... است. (۲ نمره)



تایید

مهمترین عامل در تهیه ترشی ..... است.(۲ نمره)



تایید

پاناکوتا در اصل یک دسر ..... است. (۲ نمره)



تایید

چاشنی قورمه سبزی چیست؟(۲ نمره)



تایید

زمان اضافه کردن نمک در خورش های گوشت دار و مرغ دار را به ترتیب بگویید؟(۳ نمره)



تایید

کنسومه و پتاژ را تعریف کنید؟(۴نمره)



تایید

سس بلونزه مربوط به کدام کشور است؟ (۲ نمره)



تایید

پوره را تعریف کنید؟ (۲ نمره )



تایید

مارمالاد چیست؟ توضیح دهید. (۳نمره)



تایید

یکی از اصیل ترین دسرهای ایرانی را نام ببرید ؟



تایید

چرا نباید به خمیر بنیه نمک بزنیم؟(۲ نمره)



تایید

مهمترین عامل شکرک زدن مربا چیست؟(۳ نمره)



تایید

۳ غذای سنتی ایران را نام ببرید؟ (۴/۵ نمره)



تایید

پیش غذا را تعریف کنید و ۱ مثال بزنید؟ (۳ نمره)



تایید

مهمترین عامل شکرک زدن مربا چیست؟(۳ نمره)



تایید

برای قد کشیدن و مقاوم شدن برنج چه باید کرد؟(۳ نمره)



تایید

فینگر فودها چه نوع غذاهایی هستند و چرا به این نام مشهورند؟(۳ نمره)



تایید

نکاتی که برای بهتر تهیه شدن ماکارونی لازم است را ذکر نمایید؟(۴ نمره)



تایید

ترکیبات شربت سکنجبین چیست؟(۳نمره)



تایید

سس تاتار چه نوع سسی است ، چه کاربردی دارد ؟(۳ نمره)



تایید

سس ها به چند دسته تقسیم میشوند نام برده و توضیح دهید؟(۴ نمره)



تایید

۴ مرحله سالم سازی سبزی ها را بنویسید؟(۴ نمره)



تایید