زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت دوازدهم تمام رشته ها به صورت دیجی فرم

امتحان مستمر سلامت و بهداشت

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 110 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

۱) درستی و نادرستی گزینه های زیر را مشخص کنید. الف) سازگاری فرد با خودش و دیگران مربوط به بعد روانی روانی است.



تایید

ب)فعالیت های که خود یا خانواده برای حفظ و ارتقای سلامتمان انجام میدهیم را بهداشت میگویند.



تایید

پ)در ازای مصرف هر گرم چربی ۹ کیلو کالری انرژی تولید می شود.



تایید

ت)ضربه دیدن در حین انتقال از عوامل فیزیکی فساد مواد غذایی محسوب می شود.



تایید

ث)مدت زمان طلایی برای نجات فرد در سکته مغزی حدود سه دقیقه است.



تایید

ج ) اکثر افراد مبتلا به هپاتیت Bبعد از طی درمان کاملا بهبود پیدا میکنند.



تایید

۲)جاهای خالی را با کلمه مناسب پر کنید الف)در فرهنگ فارسی معین ،سلامت به معنای .......‌‌‌.....آمده است.



تایید

ب)در بین عوامل موثر برسلامت ؛.......با سهم ۵۰درصد بیشترین تاثیر را بر سلامت افراد دارد.



تایید

پ) وظیفه حمل اکسیژن به نقاط مختلف بدن بر عهده .......است.



تایید

پ)یکی از روش های محاسبه وزن، تعیین ......‌.‌نام دارد.



تایید

ت)با افزایش سطح........خطر بروز بیماری های قلبی _عروقی افزایش میابد.



تایید

ث)ویروس نقص ایمنی اکتسابی یا ......موجب بیماری ایدز میشود.



تایید

۳) تصویر مقابل در خصوص ابعاد سلامت را کامل کنید.
دریافت سوال 13



تایید

۴) به سوالات زیر پاسخ دهید. الف) به صورت گلیکوژن در ماهیچه ها و کبد ذخیره میشود .



تایید

ب) کمبود آن موجب کاهش سرعت رشد در کودکان و نو جوانان میشود.



تایید

پ) این الگوی چاقی در میان زنان شایع تر است .



تایید

ت) انگل ها از کدام عوامل فساد در مواد غذایی محسوب می‌شوند.



تایید

ث) این بیماری از طریق خون و ترشحات بدن منتقل میشود.



تایید

ج) سر درد ناگهانی شدید ، عدم کنترل عضلات و تعادل از علایم این بیماری است.



تایید

۵) به سوالات زیر پاسخ کوتاه دهید. الف) داشتن احساس پوچی و بی هدفی مربوط به کدام یک از ابعاد سلامت است ؟



تایید

ب) به مقدار مناسب مواد غذایی برای حفظ سلامت اطلاق می شود.



تایید

پ) بیشترین عامل مرگ و میر به دلیل بیماری های قلبی چیست؟



تایید

ت) امروزه برای پیشگیری از ابتلا به بیماری هپاتیت B از چه روشی استفاده میشود؟



تایید

ث) در امر ازدواج چه توانمندی بلوغ اجتماعی اطلاق میشود؟



تایید

ج) چرا همه افراد بالاخص جوانان و نو جوانان به خواب نیاز دارند ؟



تایید

چ) سه مورد از عوارض و آثار کم خوابی در افراد را ذکر کنید.



تایید

ح) در شرایط آستیگمات چه اتفاقی برای دید فرد می افتد؟



تایید

خ)ویتامین ها به چند دسته تقسیم میشوند؟ عملکرد هر کدام را توضیح دهید.



تایید

به سوالات زیر پاسخ دهید. الف ) چهار عامل از عواملی که فشار خون را در طول روز تحت تاثیر قرار میدهند را بیان کنید.



تایید

ب) کدام کلسترول را کلسترول خوب می گویند ؟ چرا؟



تایید

پ) توضیح دهید چگونه یک سلول به یک سلول سرطانی تبدیل میشود ؟



تایید

ت) به چه علت بهداشت دهان و دندان یک ضرورت است و هدف از آن چیست؟



تایید

ث) توضیح دهید به ارث رسیدن ژن های معیوب چگونه موجب بیماری در فرد میشود و یک مثال بزنید.



تایید

ج) شایع ترین اختلالات روانی _ رفتاری دوره نو جوانی را نام ببرید .



تایید

چ) کمبود چه ویتامینی ممکن است نو جوانان را در معرض افسردگی قرار دهد؟



تایید

ح) جوهر بادام تلخ چیست و چه تاثیری بر بدن دارد



تایید