زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید صنعتی فراورده های لبنی(نوبت دوم) به صورت دیجی فرم

هنرجویان عزیز :لطفا به دقت به سوالات زیر پاسخ دهید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 80 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

انواع روش های سرد کردن شیر را نام ببرید ؟ (0.5 نمره)



تایید

. ترش شدن شير بوسيله باكتري هاي.............. و تخمير آن به وسيله باكتريهاي مولد ........ صورت مي گيرد (0.5 نمره)



تایید

یكي ازخصوصيات شيرداشتن ................. . است که در ساعات اول شيردوشي علاوه بر اينكه از رشد باكتري ها جلوگيري مي كند باعث..............آنها نيز مي گردد (0.5 نمره)



تایید

 دماي شير تازه دوشيده شده حدود .......تا..........درجه است كه مناسبترين دما براي فعاليت باكتري هاي شير خواهد بود . (0.5 نمره)



تایید

در استفاده از صافيهاي پنبه اي يا پارچه اي به چه نکاتی باید توجه کرد ؟ (4 مورد) (1 نمره)



تایید

پمپ خلائ را توضیح دهید ؟



تایید

از رايج ترين پمپهاي مورد استفاده در صنايع براي انتقال آب و ساير مايعات از جمله شير مي باشند؟ (0.5 نمره)



تایید

يكي از بيماريهاي مبهم در دام كه سبب كاهش كيفيت شير و محصولات آن مي شود............. است (0.5 نمره)



تایید

دو مورد از معايب وجودآنتي بيوتيكها درشيرخام را نام ببرید ؟ (1 نمره)



تایید

آزمايش متیلن بلو را توضیح دهید ؟ (1 نمره)



تایید

شير دانها  بايد ازلحاظ عملي داراي چه شرايطی باشند؟(4 مورد) (2 نمره)



تایید

دو هدف از اهداف جمع آوری شیر را نام ببرید ؟ (1 نمره)



تایید

ویسکوزیته را تعریف کنید ؟ (0.75 نمره)



تایید

سه اصل اساسي براي تثبيت كيفيت شير خام از دوشش تا كارخانه را نام ببرید؟ (0.75 نمره)



تایید

ماشین شیردوشی را تعریف کنید؟ (0.5 نمره)



تایید

دو مورد از محاسن شیردوشی با دست را نام ببرید ؟ (0.5 نمره)



تایید

عواملي كه بر تحريك پستان و ترشح شير موثرند را نام ببرید ؟ (1 نمره)



تایید

سه نوع تبادل حرارتی رایج را نام ببرید ؟ (0.75 نمره)



تایید

پاستوریزاسیون به چند روش انجام می شود؟ (1 نمره)



تایید

اثر عوامل مختلف بر قهوه ای شدن غیر آنزیمی چیست ؟ (0.75 نمره)



تایید

از بهترین ویژگی های آنزیم ها ................. عمل آنهاست. آنزیم ها شیر شامل: .............، ............. که در اثر پاستوریزاسیون شیر از بین می رود (0.75 نمره)



تایید

هدف از بسته بندی چیست ؟ (0.5 نمره)



تایید

. بسته بندی باید قادر باشد محصول را در برابر.............. ،..............، .................. محافظت نماید (0.75 نمره)



تایید

اسید آمینه ها به چند گروه تقسیم می شوند نام ببرید ؟ (0.5 نمره)



تایید

لیپیدها را تعریف کنید ؟ (0.5 نمره)



تایید

نقش ویتامین ها در بدن چیست ؟ (1 نمره)



تایید

هرم غذایی را به طور کامل و به ترتیب نام ببرید ؟ (1 نمره)



تایید