زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون کپی از درس سوم و چهارم به صورت دیجی فرم

با دقت به سوالات پاسخ دهید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 35 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

8)اصول تغذیه سالم را بنویسید؟(سه اصل) (1 نمره)



تایید

19)بیشترین آلودگی مواد غذایی بر اثر بی احتیاطی در تولید،........حمل و نقل و عرضه مواد غذایی ایجاد میشود؟ (1 نمره)



تایید

2)دو منبع از کربوهیدراتهای پیچیده را نام ببرید؟ (1 نمره)



تایید

5)کدامیک نقش آب در بدن میباشد؟ (1 نمره)



تایید

12)واحد اندازه گیری انرژی........است. (1 نمره)



تایید

15)دومورد از عوارض جانبی کاهش وزن را بنویسید؟ (1 نمره)



تایید

9)کمبود ید سبب بروز کدام بیماری می شود؟ (1 نمره)



تایید

14) چاقی ناشی از کم کاری تیرویید توسط کدام عامل صورت میگیرد؟ (1 نمره)



تایید

6)ویتامینهای محلول در آب را نام ببرید؟ (1 نمره)



تایید

7)هر چه از پایین هرم غذایی به سمت بالا حرکت میکنیم حجم گروههای غذایی (بیشتر/کمتر) میشود. (1 نمره)



تایید

20)درستی یا نادرستی جمله زیر را مشخص کنید؟
خطر ابتلا به بیماری قلبی -عروقی در الگوی چاقی سیب بیشتر است. (1 نمره)



تایید

1)کدام مورد از گروه های مواد مغذی مورد نیاز بدن نیست؟ (1 نمره)



تایید

4)رشد و ترمیم بافتهای عضلانی نقش کدام گروه است؟ (1 نمره)



تایید

10)غنی ترین منبع ویتامینD چه نام دارد؟ (1 نمره)



تایید

18)نگهداری غذا به صورت کاملا داغ یا سرد در چه دماهایی به مدت طولانی سالم میماند؟ (1 نمره)



تایید

11)منظوراز چاقی شبیه گلابی چیست؟ (1 نمره)



تایید

14)افراد چاق برای کاهش وزن چه نکاتی را باید رعایت کرد؟ (1 نمره)



تایید

3)کدامیک از منابع چربی اشباع نمی باشد؟ (1 نمره)



تایید

17)استفاده غیر مجاز از سموم دفع آفات نباتی یا حشره کش ها در هنگام کاشت مربوط به کدام عامل فساد غذایی است؟ (1 نمره)



تایید

16)بر اساس قانون تعادل انژی چه موقع فرد دچار افزایش وزن میشود؟ (1 نمره)



تایید