زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون درس 5و6سلامت و بهداشت به صورت دیجی فرم

ازمون نمره منفی ندارد
ارزش هرسوال نیم‌نمره است.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

15-با بالارفتن میزان تری گلیسیرید سطح HDL........می یابد (0.5 نمره)



تایید

۱۱مهم ترین عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی ...........است. (0.5 نمره)



تایید

۳_کدام ازنشانه های فسادموادغذایی است؟؟ (0.5 نمره)



تایید

17-اسبدهای ترانس موجب ....HDLو ........LDL می شوند. (0.5 نمره)



تایید

۲۴_ نشانه اصلی دیابت .......است (0.5 نمره)



تایید

۲۱_انسولین هورمونی است که از غده ...........ترشح می شود (0.5 نمره)



تایید

۱۰_نرسیدن خون کافی به قلب دراثر تنگ ترشدن دیواره داخلی سرخرگ ها ......کویند (0.5 نمره)



تایید

۲۲_در دیابت نوع ..........پانکراس اصلا قادربه تولید انسولین نیست (0.5 نمره)



تایید

۱۳_کدام نادرست  است؟؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۴ ......
..باعث میشود که کلسترول ازدیواره رگ جداشود
(0.5 نمره)



تایید

16-مصرف اسیدهای چرب ......باید در برنامه غذایی  محدودشود (0.5 نمره)



تایید

۷_/ساخت انواع واکسن ازعوامل ...... میزان مرگ و میر بیماری عفونی و کم تحرکی و مصرف دخانیات سبب ......بیماری های مزمن دروغیرواگیر است. (0.5 نمره)



تایید

۴_کدام ازعوامل موثر بر ر فسادموادغذایی است؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۳_در دیابت نوع ........پانکراس قادر به تولید انسولین کافی نیست (0.5 نمره)



تایید

20-کدام‌مورد از آزمایش شایع غربالگری سرطان است؟ (0.5 نمره)



تایید

۸_بیشترین علل مرگ و میر در ایران بیماری .......است. (0.5 نمره)



تایید

19-تومور ......... رشد می کند و تقسیم شده و سلول های طبیعی اطراف را ازبین می برد  (0.5 نمره)



تایید

۱۲_,فشارخونی که همزمان با پمپ خون به داخل شریان توسطقلب ایجاد می شود فشار........است. (0.5 نمره)



تایید

۲_در نگهداری غذا برای اینکه غذابتواندبرای مدتی طولانی سالم بماند باید ..... (0.5 نمره)



تایید

18-درسکته مغزی مدت زمان طلایی برای نجات فرد ......است. (0.5 نمره)



تایید