زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان سلامت وبهداشت باردوم به صورت دیجی فرم

سوالات را بادقت وبدون عجله پاسخ دهید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 120 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

اصطلاح ایسکمی قلب را تعریف کنید؟ (1 نمره)



تایید

الف- باخوردن ماهی چه نوع چربی بیشتربه بدن می رسد؟
ب_ به دفع مواد زاید وتنظیم دمای بدن از وظایف این ماده هست نام این ماده چیست؟
(1 نمره)



تایید

درستی یا نادرستی عبارات زیر را مشخص کنید.
الف_ بدن ما قادر به ذخیره مقدارمعینی کربوهیدرات است که به صورت نشاسته درماهیچه ها وکبدذخیره می شود.
ب_ گروه نان وغلات درقاعده هرم غذایی قرار دارند.
ج _ بدن برای مصرف ویتامین k به چربی نیازدارد. 
(1.5 نمره)



تایید

الف_ چرا برای سلامت پیشگیری بر درمان مقدم است؟ (1 نمره)



تایید

برای تشخیص سرطان پروستات از کدام نوع آزمایش های غربالگری استفاده می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام جزپروتئین های ناقص محسوب می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام ماده معدنی منجربه کوتاهی قد وتاخیردربلوغ کودکان ونوجوانان می گردد. (0.5 نمره)



تایید

دوبیماری را نام ببرید که موجب چاقی می شوند؟ (1 نمره)



تایید

سه مورد ازعوارض کاهش وزن سریع رابنویسید؟ (1 نمره)



تایید

به پرسش های زیردر رابطه با بیماری های غیرواگیردار پاسخ دهید:
الف_ درکدام یک ازانواع دیابت دراثرعواملی چون اضافه وزن یاچاقی ایجاد می شود.
ب_ کدام دیابت به دیابت جوانان نامیده می شود
(1 نمره)



تایید

هریک از بیماریهای زیر ازطریق کدام دستگاه بدن منتقل می شود؟ الف_ وبا       ب_ آنفلونزا       ج_ هپاتیت  (1.5 نمره)



تایید

الف_ شاخص توده بدنی راتعریف کنید؟
ب_ باتوجه به قانون تعادل انرژی چه موقع وزن فرد افزایش می یابد؟
(2 نمره)



تایید

ازاصول تغذیه سالم اصل تعادل راتعریف کنید؟ (1 نمره)



تایید

جاهای خالی را باعبارت مناسب کامل کنید.
الف_ طبق فرموده حضرت (ع) سخت تراز.........بیماری تن وسخت تراز بیماری تن .......است.
ب_ دربین عوامل خطربیماریهای قلبی عروقی........و........خون ازمهمترین عوامل خطرهستندکه باید به صورت منظم ازنظر پزشکی بررسی گردند.
ج_ نگهداری غذابه صورت کاملاداغ با دمای .......سانتیگرادویا کاملا سرد زیر.........سبب افزایش طول مدت نگهداری مواد غذایی می شود. 
(3 نمره)



تایید

چراHDl را کلسترول  خوب وLDL را کلسترول بد می نامند؟ (1.5 نمره)



تایید

ازنشانه های سلامت روانی ومعنوی هرکدام یک مورد بنویسید؟ (1 نمره)



تایید

الگوی چاقی را نام ببرید وذکرکنید کدام نوع خطرناک تراست؟ (1 نمره)



تایید