زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تغذیه خرداد ماه 1400 به صورت دیجی فرم

گزینه صحیح را انتخاب کنید 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

وظیفه اصلی کنترل و نظارت بر مواد غذایی بر عهده کیست (1 نمره)



تایید

بیشترین خطر آلودگی برای کدام گروه مواد غذایی است که باید در جای خاص در یخچال نگهداری شود (1 نمره)



تایید

کدام روش نگه داری موادغذایی ، ابتدا آن را حرارت میدهند  (1 نمره)



تایید

۶۰ درجه سانتیگراد برای طبخ کدام ماده غذایی نیاز است (1 نمره)



تایید

قرار دادن ظرف غذا در ظرف یخ و هم زدن مستمر برای کدام غذا مفید است.  (1 نمره)



تایید

بهداشت مواد غذایی در مرحله اول 
به چه نکته ای توجه دارد
(1 نمره)



تایید

دمای مناسب برای نگهداری شیر و سبزیجات در یخچال چند درجه سانتیگراد است (1 نمره)



تایید

کدام میکروب برای ما مفید است (1 نمره)



تایید

مخمرها عامل اصلی ......‌‌‌‌.....مواد غذایی هستند (1 نمره)



تایید

کدام عامل میکروبی از طریق آب و سبزیجات آلوده به مدفوع باعث بیماری می شوند  (1 نمره)



تایید

محل مناسب برای نگهداری تخم مرغ کجاست (1 نمره)



تایید

اگر غذای پخته حرارت به اندازه کافی نبیند چه اتفاقی می افتد  (1 نمره)



تایید

در صورت باز کردن درب کنسرو باقیمانده آن را چکار باید کرد (1 نمره)



تایید

چرا در زمان پخت غذا در ظرف باید بسته باشد (1 نمره)



تایید

در فساد غیر میکروبی عوامل شیمیایی کدام مورد نمی باشد (1 نمره)



تایید

برای نگهداری مواد غذایی در یخچال چه نکته ای را باید رعایت کرد  (1 نمره)



تایید

نور خورشید رشد باکتری را ........میکند (1 نمره)



تایید

برای نگهداری غذای پخته شده چه نکته ای را باید توجه داشت  (1 نمره)



تایید

برای مصرف کدام ماده غذایی باید کلیه وسایل را قبل از آماده سازی کاملا سرد کرد (1 نمره)



تایید

نور ماوراء بنفش چه  تآثیری در واکنش شیمیایی مواد غذایی دارد و باعث چه چیزی می شود (1 نمره)



تایید