زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امور تغذیه فصل ۳ به صورت دیجی فرم

هنرستان کاردانش امیرالمومنین خرداد۹۹

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

هنگام گریل کردن از چه ظروفی باید استفاده کرد؟



تایید

مهمترین عامل شکرک زدن مربا چیست؟



تایید

فینگر فودها چه نوع غذاهایی هستند و چرا به این نام مشهورند؟



تایید

گارنیش چیست ؟



تایید

دمنوش گل گاوزبان دارای طبیعتی ..... است.



تایید

ترکیبات شربت سکنجبین چیست؟



تایید

اصلیت فلافل مربوط به کشور.... است.



تایید

برای هر یک کیلو برنج چقدر سنگ نمک لازم است؟



تایید

شرط اصلی برای داشتن دوغ گازدار چیست؟



تایید

یکی از سالمترین راههای پخت سبزیجات....... است



تایید

دو نوع شربت گیاهی و دو نوع دمنوش گیاهی نام ببرید؟



تایید

۲ مورد از تفاوتهای چای ایرانی و خارجی را ذکر نمایید



تایید

نکاتی که برای بهتر تهیه شدن ماکارونی لازم است را ذکر نمایید؟



تایید

۳ غذای سنتی ایران را نام ببرید؟



تایید

چاشنی قورمه سبزی چیست؟



تایید

زمان اضافه کردن نمک در خورش های گوشت دار و مرغ دار را به ترتیب بگویید؟



تایید

نوشیدنیها به چند دسته تقسیم میشوند نام ببرید؟



تایید

پیش غذا را تعریف کنید و ۱ مثال بزنید؟



تایید

برای قد کشیدن و مقاوم شدن برنج چه باید کرد؟



تایید

بهترین روش پخت غذا ...... است



تایید

مهمترین عامل در تهیه ترشی ..... است.



تایید

انواع روشهای طبخ برنج را نام برده و ذکر کنید کدام روش عطر بیشتری دارد؟



تایید