ابزار ایجاد پرونده الکترونیک
www.digiform.ir

اطلاعات بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد والدین لرستانی در مورد بهداشت مواد غذایی به صورت دیجی فرم

شهروند گرامی، با سلام و آرزوی تندرستی پرسشنامه ای که پیش رو دارید در راستای انجام یک تحقیق علمی است که به "بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد والدین در مورد بهداشت مواد غذایی در زمان مواجهه با بیماری کرونا در استان لرستان" می پردازد. شرکت شما در این مطالعه کاملا داوطلبانه بوده و تمامی پاسخ ها و اطلاعات شخصی شما نزد محقق کاملا محرمانه باقی خواهد ماند و هیچ نیازی به ذکر نام شما نیست. بنابراین خواهشمندیم در صورت تمایل برای تکمیل پرسشنامه، به سئوالات آن با دقت کامل پاسخ دهید و سوالی را بدون پاسخ نگذارید. پیشاپیش از همکاری ارزشمند شما در تکمیل این پرسشنامه سپاسگزاریم.



تایید و ادامه
آیا ساکن استان لرستان هستید؟ *



تایید

نام شهر یا روستای محل سکونت شما *



تایید

سن خود را وارد کنید *



تایید

جنسیت خود را انتخاب کنید *



تایید

تعداد اعضای خانواده *



تایید

میزان تحصیلات شما *



تایید

ميزان تحصيلات همسر *



تایید

شغل شما *



تایید

شغل همسر شما *



تایید

درآمد کلی خانوار در ماه *



تایید

به طور کلی، درآمد شما تا چه حد کفاف مخارج خانواده را می کند؟ *



تایید

آیا بیماری زمینه ای دارید؟ *



تایید

آیا بیماری کرونا از طریق مصرف مواد غذایی منتقل می شود؟ *



تایید

آیا شما به بیماری کرونا مبتلا شده اید؟ *



تایید

آیا در بین اعضای خانواده شما فردی به بیماری کرونا مبتلا شده است؟ *



تایید

آیا در دوران شیوع بیماری کرونا پرهیز از مصرف غذا در خارج از منزل و رستوران ها ضرورت دارد؟ *



تایید

آیا در صورت ابتلای یکی از کارکنان فروشگاه توزیع مواد اولیه تهیه غذا، به بیماری کرونا، می توان از آن فروشگاه خرید کرد؟ *



تایید

آیا یک کارمند رستوران ناقل ویروس کرونا می تواند غذای مشتری را آلوده کند؟ *



تایید

آیا در دوران شیوع بیماری کرونا استفاده از غذاهای رستوران ها و فست فودی ها به صورت "بیرون بر" بهتر از صرف غذا در رستوران ها و مغازه های فست فودی است؟ *



تایید

آیا استفاده از موادغذایی که از کشورهای خارجی وارد می شود بیماری کرونا را منتقل می کند؟ *



تایید

آیا امتحان کردن نمونه های قابل تست در فروشگاههای مواد غذایی در دوران شیوع بیماری کرونا خطرناک است؟ *



تایید

آیا شستشوی کیسه های خرید مواد غذایی (کیسه های پارچه ای با قابلیت استفاده مجدد)، پس از هر بار استفاده ضرورت دارد؟ *



تایید

آیا استفاده از مواد غذایی نذری بیماری کرونا را منتقل می کند؟ *



تایید

آیا نگهداری مواد غذایی در یخچال، عامل بیماری کرونا را نابود می کند؟ *



تایید

آیا نگهداری مواد غذایی در فریزر، عامل بیماری کرونا را نابود می کند؟ *



تایید

آیا بیماری کرونا از بسته بندی مواد غذایی منتقل می شود؟ *



تایید

آیا خوردن میوه ها و سبزیجات خام (تازه) بیماری کرونا را منتقل می کنند؟ *



تایید

آیا نگهداری غذاهای پخته شده در کنار غذاهای خام در یخچال در انتقال بیماری کرونا نقش دارد؟ *



تایید

آیا برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا، شستن دست ها با آب و صابون قبل از تهیه غذا ضرورت دارد؟ *



تایید

آیا برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا روش شستشوی طبیعی (استفاده از آب آشامیدنی بدون استفاده از ضدعفونی کننده) برای شستن میوه ها و سبزیجات کفایت می کند؟ *



تایید

آیا خوردن تخم مرغ و گوشت بصورت خام یا نیم پز، خطر ابتلا به بیماری کرونا را افزایش می دهد؟ *



تایید

آیا برای حفظ سلامتی و ایمنی ماده غذایی، بهتر است غذا به اندازه مصرف روزانه تهیه شود؟ *



تایید

آیا استفاده از تخته یکسان برای خرد کردن گوشت و سبزیجات می تواند باعث انتقال آلودگی بین مواد غذایی شود؟ *



تایید

آیا استفاده از چاقوی یکسان برای خرد کردن گوشت و سبزی می تواند باعث انتقال آلودگی بین مواد غذایی شود؟ *



تایید

آیا ویروس عامل بیماری کرونا در مواد غذایی تکثیر می یابد؟ *



تایید

آیا در صورت مثبت بودن تست کرونا، می توانم در منزل برای اعضای خانواده خود غذا آماده کنم؟ *



تایید

آیا افرادی که با مواد غذایی و تهیه ی آن سروکار دارند حتی اگر علایم بیماری را نداشته باشند، می توانند سبب ایجاد آلودگی و ابتلای سایرین شوند؟ *



تایید

آیا افراد بیماری که علایمی مانند اسهال، سرما خوردگی و تب دارند، می توانند برای سایر اعضای خانواده غذا بپزند؟ *



تایید

آیا دست زدن به صورت و لباس در حین آماده سازی غذا، می تواند باعث انتقال بیماری کرونا شود؟ *



تایید

آیا ظروف و وسایل آشپزخانه در صورتی که به خوبی ضدعفونی نشده باشند، می توانند باعث ایجاد بیماری کرونا شوند؟ *



تایید

آیا پختن غذا ویروس کرونا را از بین می برد؟ *



تایید

آیا استفاده از مواد غذایی پخته به جای مواد غذایی خام خطر ابتلا به بیماری کرونا را کاهش می دهد؟ *



تایید

آیا حرارت دهی ناکافی مواد غذایی پخته، می تواند احتمال ابتلا به بیماری کرونا را افزایش دهد؟ *



تایید

آیا استفاده از سرکه سفید برای شستشوی میوه ها و سبزیجات ویروس عامل بیماری کرونا را از بین می برد؟ *



تایید

آیا در صورت داشتن علائم بیماری کرونا پوشاندن دهان و بینی و استفاده از دستکش هنگام تهیه و پخت غذا، در جلوگیری از انتقال بیماری ضروری است؟ *



تایید

تا چه حد احتمال می دهید که در اثر مصرف غذایی که خودتان درست کرده اید، دچار بیماری کرونا شوید؟ *



تایید

تا چه حد احتمال می دهید که در اثر مصرف غذایی که دیگران درست کرده اند، دچار بیماری کرونا شوید؟ *



تایید

تا چه حد احتمال می دهید که در اثر مصرف غذایی که در رستوران تهیه شده است، دچار بیماری کرونا شوید؟ *



تایید

تا چه حد احتمال می دهید خوراکی های خامی مثل سبزیجات، که خریداری می کنید آلوده به ویروس کرونا باشند؟ *



تایید

تا چه حد احتمال می دهید خوراکی های بسته بندی شده که خریداری می کنید آلوده به ویروس کرونا باشند؟ *



تایید

در طی یک ماه گذشته تاکنون در هنگام خرید، از ماسک استفاده می کنید؟ *



تایید

در طی یک ماه گذشته تاکنون در هنگام خرید، از دستکش استفاده می کنید؟ *



تایید

در طی یک ماه گذشته تاکنون سبزیجات خریداری شده را بصورت شسته در یخچال نگهداری می کنید؟ *



تایید

در طی یک ماه گذشته تاکنون بسته بندی مواد غذایی را مورد شستشو قرار می دهید؟ *



تایید

آیا در طی یک ماه گذشته تاکنون برای ضدعفونی کردن سبزیجات آن ها را در محلول آب و نمک و سرکه می خیسانید؟ *



تایید

آیا در طی یک ماه گذشته تاکنون برای خرد کردن گوشت و سبزیجات، از تخته های جداگانه استفاده می کنید؟ *



تایید

آیا در طی یک ماه گذشته تاکنون برای خرد کردن گوشت و سبزیجات، از چاقو های جداگانه استفاده می کنید؟ *



تایید

آیا در طی یک ماه گذشته تاکنون تخم مرغ و گوشت را به صورت خام و نیم پز مصرف می کنید؟ *



تایید

آیا در طی یک ماه گذشته تاکنون برای مصرف غذاهای از قبل پخته شده، آنها را به اندازه کافی حرارت می دهید؟ *



تایید

آیا در طی یک ماه گذشته تاکنون قبل از تهیه غذا، دست ها را به طور کامل با آب و صابون یا مایع دستشویی می شویید؟ *



تایید

آیا در طی یک ماه گذشته تاکنون در صورتی که زخم یا خراشی بر روی دست تان وجود داشته باشد، برای تهیه غذا از دستکش استفاده می کنید؟ *



تایید

آیا در طی یک ماه گذشته تاکنون با داشتن علایمی مانند تب، سردرد و.. برای امتحان کردن طعم غذا و به هم زدن غذا، از یک قاشق یکسان استفاده می کنید؟ *



تایید

آیا در طی یک ماه گذشته تاکنون لوازم و ظروف تهیه غذا را با آب گرم و مایع شوینده تمیز می کنید؟ *



تایید

آیا در طی یک ماه گذشته تاکنون لوازم و وسایل آشپزخانه را ضد عفونی و با دستمال آشپزخانه خشک می کنید؟ *



تایید