زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت به صورت دیجی فرم

با نام و یاد خدا
لطفا با دقت به سؤالات پاسخ دهید. 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

5) فعالیت هایی که خود یا خانواده برای حفظ و ارتقای سلامتمان انجام می دهیم را بهداشت می گویند.  (1 نمره)



تایید

14) با بالا رفتن میزان تری گلیسرید خون سطح HDL چه تغییری می کند؟ (1 نمره)



تایید

8) سردرد ناگهانی شدید و عدم کنترل عضلات و تعادل از علائم این بیماری است.  (0.5 نمره)



تایید

10)  انگل ها از کدام عوامل فساد در مواد غذایی محسوب می شود.  (0.5 نمره)



تایید

11) این الگوی چاقی در میان زنان شایع تر است. (0.5 نمره)



تایید

15)  شاخص توده ی بدنی BMI چگونه محاسبه می شود؟ (1 نمره)



تایید

16) کدام نوع چربی را کلسترول خوب می گویند؟ (1 نمره)



تایید

6) سازگاری فرد با خودش و دیگران مربوط به بعد سلامت روانی است.  (1 نمره)



تایید

7) جاهای خالی را با واژه ی مناسب کامل کنید. 

الف) ویروس نقص ایمنی اکتسابی یا............ موجب بیماری ایدز می شود. 

ب) با افزایش سطح............. خطر بروز بیماری‌های قلبی _ عروقی افزایش می یابد.

 ج) یکی از روش های محاسبه ی وزن تعیین .............. نام دارد. 

د) وظیفه ی حمل اکسیژن به نقاط مختلف بدن بر عهده‌ی........... است. 

و) در بین عوامل مؤثر بر سلامت............ با سهم 50 درصد بیشترین تأثیر را بر سلامت افراد دارد. 

ه) در فرهنگ فارسی معین سلامت به معنای .............. آمده است.
(6 نمره)



تایید

2) مدت زمان طلایی برای نجات فرد در سکته ی مغزی حدود سه دقیقه است.  (1 نمره)



تایید

1)  اکثر افراد مبتلا به هپاتیت B بعد از طی مراحل درمان کاملا بهبود پیدا می کنند.  (1 نمره)



تایید

13) به صورت گلیکوژن در ماهیچه ها و کبد ذخیره می شود.  (0.5 نمره)



تایید

3) ضربه دیدن در حین انتقال از عوامل فیزیکی فساد مواد غذایی محسوب  می شود  (1 نمره)



تایید

17) چهار عامل از عواملی که فشار خون را در طول روز تحت تأثیر قرار می دهند را بیان کنید. (2 نمره)



تایید

4) در ازای مصرف هر گرم چربی 9 کیلو کالری انرژی تولید می شود.  (1 نمره)



تایید

12) کمبود آن موجب کاهش سرعت رشد در کودکان و نوجوانان می شود. (0.5 نمره)



تایید

9)  این بیماری از طریق خون و ترشحات بدن منتقل می شود.  (0.5 نمره)



تایید