زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون آزمایشگاه دهم خرداد 1400 به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در آزمایش جوشیدن اب بدون گرما علت جوشیدن اب در سرنگ چیست؟
فشار هوای داخل سرنگ از فشار هوای بیرون .....میشود ،بنابراین نقطه جوش آب ......می آید و آب شروع به جوشیدن می کند.
(1 نمره)



تایید

واکنش سیتریک اسید و پتاسیم هیدروکسید در آب یک واکنش ...‌‌.است. (1 نمره)



تایید

در آزمایش نی غواص علت شناور ماندن مجموعه نی و گیره ی کاغذ بر روی آب چیست؟
چگالی این مجموعه از چگالی آب .....است.
(1 نمره)



تایید

در آزمایش جوشاندن آب بدون گرما اگر در داخل سرنگ نمک بریزیم چه چیزی مشاهده می کنیم ؟ (1 نمره)



تایید

پروتئین های بدن ما از ......نوع اسید آمینه ساخته شده اند که ......نوع آن در بدن ساخته نمی شوند. (1 نمره)



تایید

۸۰ درصد نفت موجود در دنیا در .......قرار دارد. (1 نمره)



تایید

در آزمایش بازی دما با انحلال پذیری  هنگامی که دمای آب صفر درجه است : 
 کلسیم استات ........و پتاسیم نیترات .........
(1 نمره)



تایید

کدام یک از عبارتهای زیر نادرست  است؟
الف) اهک در آب سرد بیشتر حل می شود.
ب) در نمک طعام با افزایش دما انحلال پذیری تغییر چندانی نمی کند.
ج) شکر در آب گرم بیشتر حل می شود.
د) در پتاسیم نیترات با افزایش دما انحلال پذیری کمتر می شود
(1 نمره)



تایید

پروتئین ها چند درصد وزن بدن را تشکیل میدهند؟ (1 نمره)



تایید

در آزمایش نی غواص هنگامی که بطری را فشار می دهیم طبق اصل ......این فشار به همه ی اجسام داخل آب و دیواره های ظرف منتقل می شود و باعث می شود که هوای داخل نی ......شود،در نتیجه چگالی جسم از چگالی آب .......شده و جسم درون آب ..... (1 نمره)



تایید

اگر در اثر وارد شدن نیرو به لایه های جوان ،این لایه ها به سمت بالا حرکت کنند ......و اگر به سمت داخل حرکت کنند.....ایجاد می شود. (1 نمره)



تایید

هرچه مقدار پروتئین در یک محلول ....باشد میزان تغییر رنگ محلول بیوره ..‌‌‌‌‌خواهد بود. (1 نمره)



تایید

از واکنش سیتریک اسید و جوش شیرین در آب ........ایجاد می شود که یک واکنش .....است. (1 نمره)



تایید

رنگ آبی محلول بیوره در مواد غذایی که حاوی پروتئین هستند به رنگ ...‌‌..تغییر می کند. (1 نمره)



تایید

میزان پروتئین سفیده تخم مرغ از شیر ......است. (1 نمره)



تایید

انحلال کلسیم استات در آب ......و انحلال پتاسیم نیترات در آب ........است. (1 نمره)



تایید

پروتئین ها مولکولهای بزرگی هستند که از اتصال ......تشکیل شده اند. (1 نمره)



تایید

از محلول ........برای شناسایی پروتئین ها استفاده می شود. (1 نمره)



تایید

اثر دما بر انحلال پذیری گازها به صورت ......است ،یعنی هرچه دما بیشتر شود میزان انحلال پذیری گاز ......خواهد شد (1 نمره)



تایید

در حوضچه های پرورش ماهی در تابستان با افزایش دما غلظت گاز اکسیژن داخل آب دریاچه ها ....... (1 نمره)



تایید