زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت پایان ترم به صورت دیجی فرم

پس از پاسخگویی به هر سوال دکمه تایید را بزنید و در آخر تایید نهایی را بزنید 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

در هنگام شروع آزمون دوربین فعال میشود



تایید دوربین
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

۱.جاهای خالی را با عبارت مناسب پر کنید. 
الف. در پیشگیری زمان اموزش پیشگیرانه بسیار.....است.
ب) نیازمندیهای تغذیه ای هر فرد براساس سن جنس و وزن و میزان.... فرد تعیین میشود.
ج) ازمایش های شایع غربالگری سرطان می توان به ماموگرافی در تشخیص.....اشاره کرد.
(1.5 نمره)



تایید

۲) گزینه صحیح را انتخاب کنید. 
الف. داشتن عملکرد مناسب در برخورد با مشکلات مربوط به چه بعدی از سلامت است؟
(0.5 نمره)



تایید

ب) چربیهای غیر اشباع در کدام یک از موارد زیر یافت میشود. (0.5 نمره)



تایید

ج) التهاب کبد مربوط به کدام یک از عوارض چاقی است؟ (0.5 نمره)



تایید

د) کدام یک از عوامل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی به طور منظم باید از نظر پزشکی بررسی شود؟ (0.5 نمره)



تایید

۳. به سوالات زیر پاسخ کوتاه دهید؟
الف. وظیفه مو چیست؟
ب. تعریف جامع سلامت چیست؟ 
ج. فشار خون؟ 
(3 نمره)



تایید

۴. منظور از سلامت جسمانی چیست؟ نشانه های ان کدامند؟  (2 نمره)



تایید

۵) نقش اب در بدن چیست ؟سه مورد  (1.5 نمره)



تایید

۶) انواع چربی ها را با مثال نام ببرید؟ (1 نمره)



تایید

۷) Bmiفردی با قد ۱۶۳سانتی متر و وزن ۵۶کیلوگرم را حساب کنید.  (1 نمره)



تایید

۸) چند مورد از موارد رعایت بهداشت فردی در فرایند تولید غذارا نام ببرید. ۳مورد (1.5 نمره)



تایید

۹) ۴گام پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی را نام ببرید؟ (1 نمره)



تایید

۱۰) عوارض دیابت کدامند؟ (1 نمره)



تایید

۱۱)هپاتیت چیست؟ انواع ان کدامند؟ (1 نمره)



تایید

۱۲) ایدز از چه راههای منتقل نمیشود؟ سه مورد (1.5 نمره)



تایید

۱۳) نشانه های اولیه کم شنوایی کدامند؟سه مورد (1 نمره)



تایید




تایید