زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پایانی پودمان2 دهم سینما به صورت دیجی فرم

لطفا درهرسوالی که به شتاب جاذبه نیاز داشتیدg=10m/s²درنظر بگیرید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

معادله سرعت زمان متحرکی به صورت V=3t-8 است سرعت متحرک پس از ۱۰ ثانیه چندm/sاست؟ (1 نمره)



تایید

جسمی به جرم ۸ کیلوگرم با نیروی افقی ۴۰ نیوتن با سرعت ثابت روی زمین کشیده می‌شود ضریب اصطکاک جنبشی بین جسم و سطح چقدر است؟ (1 نمره)



تایید

نیرو ی جاذبه ای که به وسیله زمین بر اجسام وارد می شودرا نیروی ............. ونیرویی که از طرف سطح به جسمی که روی آن قرار گرفته وارد می شود نیروی ............. نام دارد. (1 نمره)



تایید

ازجملات زیر چند مورد صحیح است. الف)هر اندازه مقدار لختی یک جسم بیشتر باشد جرم آن جسم بیشتر است. ب) نیروهای کنش و واکنش همدیگر را خنثی می کنند . ج) اگر برآیند نیروهای وارد بر جسم صفر باشد آن جسم در حال تعادل است. د) اگر جهت بردار سرعت در حرکتی تغییر کند ولی اندازه آن ثابت باشد آن حرکت شتابدار است. (1 نمره)



تایید

با توجه به شکل یک دونده در حالت های زیر کدام عبارت درست است؟ (1 نمره)
دریافت سوال 1



تایید

معادله مکان متحرکی درSI به شکلx=‐4t+5 است مکان متحرک درt=3s چند متر است؟ (1 نمره)



تایید

جسمی با سرعت ثابت در حرکت است. اگر این جسم در لحظه ی t1=4s در فاصله ۲۲ متری مبدا مکان و در لحظه یt2=6s در فاصله ۳۴ متری مبدا مکان باشد سرعت جسم چند متر بر ثانیه است؟ (1 نمره)



تایید

اتومبیلی به جرم ۱۰۰ کیلوگرم با شتاب ثابت۳m/s² حرکت‌میکندبرآیند نیروهای وارد بر اتومبیل چند نیوتن است؟ (1 نمره)



تایید

وزن شخصی در روی زمین ۸۰۰ نیوتن است وزن و جرم این شخص روی کره ی ماه به ترتیب کدام است؟
شتاب گرانش درماه۱/۶m/s²   است.
(1 نمره)



تایید