زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امور تغذیه دهم مدیریت به صورت دیجی فرم

به نام خدا ،ازمون تئوری برنامه ریزی امور تغذیه اردیبهشت 1400دهم مدیریت زمان(60 دقیقه)

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۱_وجودگلوتن بیش از حد در ارد چه تاثیری در پخت کیک میگذارد (1 نمره)



تایید

۲_  شکر در کیک چه تاثیری دارد؟ (1 نمره)



تایید

۳_نقش تخم مرغ در  پخت کیک چیست؟ (1 نمره)



تایید

۴_نقش روغن در کیک چیست؟ (1 نمره)



تایید

۵_نقش گوارگام در کیک چیست؟  (1 نمره)



تایید

۶_برای پف کیک بهتر است از کدام ماده استفاده نشود؟ (1 نمره)



تایید

۷_جهت پف بهتروبیشتر کیک کدام نکات هنگام پخت کیک باید دقت شود؟  (1 نمره)



تایید

۸_برای پذیرایی میهمان چیدمان قاشق وچنگال چگونه است؟ (1 نمره)



تایید

۹_معمولا نحوه چیدمان لیوانها بر روی میز پذیرایی چگونه است؟ (1 نمره)



تایید

۱۰_جهت چیدمان میز شام بهترین گزینه تزئین میز کدام است؟ (1 نمره)



تایید

۱۱ _مهمترین هدف کسب وکار چیست؟ (1 نمره)



تایید

۱۲_تعداد شاغلین در کسب وکار های متوسط چگونه است؟

(1 نمره)



تایید

۱۳_ایران خودرو وسایپا جز کدام نوع از کسب وکارها میباشند؟ (1 نمره)



تایید

۱۴_سهم کسب وکار های کوچک نسبت به کسب وکارهای بزرگ در جهان چگونه است؟ (1 نمره)



تایید

۱۵_کدام گزینه در مورد کسب وکارهای خانگی صحیح میباشد،؟ (1 نمره)



تایید

به سوالات پاسخ کوتاه داده شود
۱۶_اولین قدم در راه اندازی کسب وکار چیست؟ نام ببرید
(1 نمره)



تایید

۱۷_یکی از مزایای کسب وکارهای اینترنتی چیست؟ نام ببرید (1 نمره)



تایید

۱۸_انواع خمیر فوندانت را نام ببرید؟ (1 نمره)



تایید

۱۹ _پایه واساس ترکیبات خمیر فوندانت را نام ببرید (1 نمره)



تایید

۲۰_نام دیگر خمیر بادام که برای ساخت میوه های تزئینی استفاده میشود را نام ببرید (1 نمره)



تایید