زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون دانش فنی تخصصی واحد 6تحلیل مسمومیت شیمیایی در موادغذایی به صورت دیجی فرم

لطفا فقط یک بار وارد امتحان شوید درصورت ورود مجدد به منزله تقلب است به وقت امتحان توجه کنید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

هرچه دمابالاتر وزمان حرارت دهی ماده غذایی بیشتر باشد تشکیل آکریل آمید بیشتر میشود



تایید

انواع موادغذایی که به روش کاملا طبیعی وبدون استفاده از هرگونه ماده شیمیایی تولید میشود را محصولات ........مینامند



تایید

چرا PAHهایی باوزن مولکولی پایین که کمتر از چهار حلقه دارند سمیت کمتری برای انسان دارند



تایید

کدام فلز سنگین می تواند ازطریق جانشین شدن به جای کلسیم درفرآیندهای وابسته به کلسیم ازجمله یادگیری حافظه رشدو...اختلال ایجاد کند



تایید

بکارگیری ایمن ومجاز آفت کش ها تحت شرایط واقعی برای کنترل کوثر آفات را چه گویند



تایید

چرامتیل جیوه برای پستانداران بسیارسمی است 



تایید

شایعترین شکل مسمومیت حادباسرب کدام است



تایید

کدام معیار بعنوان شاخص اولیه سلامت برای تعیین میزان کل در معرض آلاینده موردنظر قرارگرفتن از منابع غذایی وغیرغذایی بکار میرود



تایید

شاخصی که نمایانگر حداقل میزان سم موردنیاز برای کشتن ۵۰درصد جمعیت حیوان استاندارد آزمایشگاهی است چیست



تایید

مهمترین راه ایجاد وورود ترکیبات PAHبه درون ماده غذایی چیست



تایید

کدام فلز سنگین در موادغذایی درمقادیر خیلی کم وبه فرم معدنی ودرماهی وغذاهای دریایی وجوددارد



تایید

دراثرمصرف کدام فلز سنگین ناراحتی مثل برونشیت وآسیب کلیوی وفشارخون وتصلب شرایین وهم چنین خطر ابتلا به سرطان وجوددارد



تایید

مهمترین عضو بدن که هدف آرسنیک است چیست ومیزان دریافت PTDIآن چقدراست



تایید

کدام فلز سنگین میتواتد ازطریق کلیه ها به عنوان نمک قابل حل دفع شود



تایید

کدامیک روند تقریبی سنین فلزات سنگین رانشان میدهد



تایید

معیارهای مورد استفاده در تعریف فلزات سنگین چه میباشد



تایید

ساده ترین PAHکه دوحلقه بنزنی دارد چیست



تایید

آکریل آمید در غذاهای گوشتی به میزان بیشتری تولید میشود



تایید

واکنش میلارد عامل تشکیل آکریل آمید در مواد غذایی حرارت دیده است



تایید

کدام ترکیب مغذی در داخل ماده غذایی بیشتر باشدآکریل آمیددرآن بیشتراست



تایید