زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان نوبت دوم درس علوم پایه ششم ( خرداد 1400 ) دبستان شهید سلیمانی به صورت دیجی فرم

digiform
درود بر دانش آموزان تلاشگر پایه ششم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 80 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

6) بیشترین مقدار سبزینه در کدام قسمت گیاه ذخیره شده است؟

الف) ساقه

ب) برگ

ج) ریشه 

د) میوه



تایید

5) نیروی گرانشی که زمین به جسم وارد می‌کند چه نامیده می‌شود؟

الف) وزن

ب) حجم

ج) جرم 

د) سرعت



تایید

1) کدام‌یک از موارد زیر طبیعی نیست؟

الف) چرم

ب) پارچه

ج) پشم

د) شن



تایید

2) کدام کاغذ را می‌توان بازیافت کرد؟

الف) کاغذ روغنی

ب) کاغذ رنگی 

ج) کاغذ دفتر

د) کاغذ ساندویچ



تایید

عبارت درست و عبارت نادرست را  مشخص کنید.

12) نیروی اصطکاک همواره در خلاف جهت حرکت جسم است. درست  نادرست

13) بیشتر جانداران فقط یک یاخته دارند. درست  نادرست

14) سیب‌زمینی یک ریشه‌ی نشاسته‌دار است. درست   نادرست

15) همه‌ی میکروب‌ها بیماری‌زا هستند. درست  نادرست



تایید

4) سرعت امواج لرزه‌ای در کدام حالت بیشتر است؟

الف) جامد

ب) مایع

ج) گاز 

د) تفاوتی نمی‌کند



تایید

به سؤالات زیر پاسخ دهید:

20) کدام یک از اجزای تشکیل دهنده‌ی درخت برای کاغذسازی مناسب است؟

21) زمین‌لرزه چگونه به وجود می‌آید؟

22) به یک هواپیمای در حال حرکت چه نیروهایی وارد می‌شود؟

23) دو فایده‌ی مهم غذاسازی گیاهان را نام ببرید.



تایید

در جاهای خالی کلمه مناسب قرار دهید.

7) به گلبول‌های سفید که میکروب‌ها را می‌خورد............................. می‌گویند.

8) به مجموعه‌ی چند زنجیره‌ی غذایی ............................. می‌گویند.

9) برای شناسایی نشاسته از محلول ............................. استفاده می‌کنند.

10) هنگام کشیدن کمان انرژی ................................. به انرژی ذخیره‌ای تبدیل می‌شود.

11) عامل تغییر حرکت .................................. است.



تایید

مفاهیم زیر را تعریف کنید.

16) بیماری غیرواگیر:

17) زیستگاه:

18) آتش‎‌فشان نیمه‌فعال:

19) فتوسنتز:



تایید

3) کدام یک از اسیدهای زیر صنعتی است؟

الف) سرکه

ب) جوهر نمک 

ج) آبلیمو 

د) نوشابه گازدار



تایید