زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون علوم هشتم(فصل اول و دوم) دبیرستان علامه حلی *کلاس 801*سرکار خانم حسنی* به صورت دیجی فرم

سر گروهان عزیز لطفا به سوالات زیر  بادقت پاسخ داده و از این صفحه خارج نشود*****موفق باشید*****

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

1-کدام یک از گزینه های زیر  درباره ی دستگاه کمپاین صحیح است؟ (0.5 نمره)



تایید

2-کدام یک از تصایر زیر یک محلول را نشان میدهد (0.5 نمره)



تایید

3- سوختن ناقص موجب ایجاد گاز_____________میشود . (0.5 نمره)



تایید

4-کدام تغییر رنگ نشانه تغییرشیمیایی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

5-برای جداسازی اجزای کدام مورد از تفاوت نقطه جوش استفاده میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

6-با ریختن کدام ماده درون سرکه نمیتوان ان را ازسرکه جدا کرد(در نکات خانوم در فیلم بوده است) (0.5 نمره)



تایید

7-کامل کنید***______________و کربن دی اکسید=_________+اکسیژن+مواد غذایی (0.5 نمره)



تایید

8-گاز ازاد شده  در کدام واکنش نمیتواند اتش را خاموش کند؟ (0.5 نمره)



تایید

9-برای خاموش کردن اتش حاصل از ___________میتوان از اب استفاده کرد (0.5 نمره)



تایید

10- از سوختن تمام سوخت ها_________تولید میشود (0.5 نمره)



تایید

11-کدام دو مایع با یک دیگر محلول شده و جدا سازی انها دشوار تر از گزینه های دیگر است؟ (0.5 نمره)



تایید

12-انحام کدام کار سبب خروج گاز کربن دی اکسید  از نوشابه نمیشود؟ (0.5 نمره)



تایید

13-کدام یک نوع سوسپانسیون محسوب  میگردد (0.5 نمره)



تایید

14-سر ریز کردن (دکانته کردن)روشی است برای جدا کردن اجزای_________________ (0.5 نمره)



تایید

15-واکنش تخم مرغ و سرکه _______________است چون:__________________ (0.5 نمره)



تایید

16-انجاد،تصعید،چگالش و میعان به ترتیب:______،________،_______و________هستند (0.5 نمره)



تایید

17-کدام تغییر شیمیایی در اثر رطوبت تشکیل میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

18-وقتی یک ماده دچار تغییر فیزیکی یا شیمیایی میشود ___________تغییر میکند. (0.5 نمره)



تایید

19-کدام یک ویژیگی مخلوط های همگن است؟ (0.5 نمره)



تایید

20-کدام تغییر مضر است (0.5 نمره)



تایید