زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون کنسرو واحد 2 به صورت دیجی فرم

لطفا فقط یکبار وارد امتحان شوید درصورت ورود دوباره تقلب محسوب میشود

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

مواد مغذی موجوددر گوشت کدام گزینه است



تایید

کدام گزینه دلیل فساد زود هنگام گوشت نیست



تایید

عضلات دام های جوان آب ....... دارند ومقدار آب در عضله با چربی آن نسبت..... دارد



تایید

منظور از کیفیت گوشت......



تایید

درگوشت قرمز اگر میوگلوبین با اکسیژن وسولفورترکیب شودچه رنگ هایی در آن بوجود می آید



تایید

کدام گزینه پایان جمود نعشی را نشان میدهد



تایید

جمود نعشی در لاشه گوسفند چند ساعت طول میکشد



تایید

کدام گزینه از ویژگیهای ظاهری قابل قبول در گوشت قرمز نمیباشد



تایید

ماندگاری کدام ماهی بیشتر است



تایید

جمودنعشی در لاشه مرغ در چه دما وpHنهایی رخ میدهد



تایید

در زمان بعد از ذبح اگر دمای لاشه به کمتر از ۱۰ درجه برسد کدام مشکل در گوشت بوجود می آید



تایید

دمای سردخانه نگهداری گوشت که تغییرات کمی در عطر وطعم آن بوجود میآورد چنددرجه است



تایید

کدام یک از گزینه ها ویژگی سرکه تقطیری میباشد



تایید

در آزمون میکروبی رب گوجه فرنگی میزان مجاز ریسه های کپک در آن چقدر است و pHرب گوجه فرنگی چقدر است



تایید

در اثر تجزیه مواد پروتیینی توسط آنزیم پروتئولیتیک در گوشت چه ماده ای بوجود می آید



تایید

چه نوع ماهی برای کنسرو کردن مناسب است



تایید

کدامیک جزو آزمون های میکروبی در ادویه ها نمیباشد



تایید

وجود چه یون هایی درنمک باعث بروز لکه قهوه ای در کنسرو ماهی میشود



تایید

عددپرکسید چیست وهدف اندازه گیری آن در روغن چه میباشد



تایید

دلیل اکسیداسیون چربی در گوشت چیست وروش جلوگیری از آن چه میباشد



تایید