زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون کاروفناوری پایه هفتم متوسطه اردیبهشت 1400 به صورت دیجی فرم

آزمون کاروفناوری پایه هفتم متوسطه اردیبهشت 1400

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

۱. در صورت استفاده از شیرخام برای ناشتایی چند دقیقه باید پس از جوش آمدن، آن را باید در دمای جوش نگهداری کرد؟  (1 نمره)



تایید

۲. کدام  یک  از  الیاف طبیعی ، گیاهی است ؟  (1 نمره)



تایید

۳. موادی که باعث حاصلخیزی  بستر گیاه و افزایش محصول و مرغوبیت آن می شود  ............ نام دارد. (1 نمره)



تایید

۴. کدام  گزینه  از فرآوردهای چوبی  است؟  (1 نمره)



تایید

۵. پرورش قارچ جزء کدام یک از کسب و کارهای زیر  است ؟  (1 نمره)



تایید

۶. برای اینکه مخترع یا نوآور خوبی باشیم باید از کدام  یک  از روشهای زیر استفاده کنیم ؟ (1 نمره)



تایید

۷. بهترین روش خشک کردن سبزی کدام روش است ؟  (1 نمره)



تایید

۸. از مزایای خرید  اینترنتی کدام گزینه می باشد ؟  (1 نمره)



تایید

۹ . هنگام دریل کاری ، اگر مته عمود بر سطح کار  نباشد در این  صورت ؟  (1 نمره)



تایید

۱۰ . در صورتی که قسمتی از مواد خوراکی  کپک زده  باشد  چه باید  کرد ؟ (1 نمره)



تایید