زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان شهریور ماه.مدیریت دهم.برنامه ریزی امور تغذیه به صورت دیجی فرم

امتحان1 شهریور .مدیریت دهم،برنامه ریزی امور تغذیه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 80 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

چرا باید گوشت ومرغ منجمد قبل از پخت حتما از حالت انجماد خارج شود؟ (2 نمره)



تایید

چه سمی در کنسروها بوجود میآید؟ (2 نمره)



تایید

ماهی ها را نمک میزنند..در محیط چرب با گوگرد میسوزانند.به این عمل...............میگویند. (2 نمره)



تایید

کدام ماهی از ماهی های خاویار است؟ (2 نمره)



تایید

برای کدام مورد ابتدا ان را آب میکنند سپس اندازه گیری میکنند؟ (2 نمره)



تایید

کدامیک جزو شیوه های نگه داری طولانی مدت از مواد غذایی نیست؟ (2 نمره)



تایید

برای نگه داری مرکبات بهتر است از چه راهی استفاده شود؟ (2 نمره)



تایید

فر با دمای ۲۰۰ درجه چه میزان گرما را داراست؟؟ (2 نمره)



تایید

سرب از چه راههایی وارد بدن میشود؟ (2 نمره)



تایید

نمک گوشت قرمز را چه موقع اضافه میکنیم؟ (2 نمره)



تایید

چه بیماریهایی از طریق آب آلوده به انسان ها منتقل میشو د؟ (2 نمره)



تایید

ترازوها برچند نوع هستند (2 نمره)



تایید

نیتراتها ونیتریتها در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد، (2 نمره)



تایید

بُرش چیست (2 نمره)



تایید

این اصطلاح به آب گوشت یا مرغ  گفته میشود؟ (2 نمره)



تایید

منظور از خوابانیدن برنج در آب نمک غلیظ چیست؟ (2 نمره)



تایید

پُتاژ چیست؟ (2 نمره)



تایید

روغنیست که در واقع همان روغن نباتی جامد است  و دران مقداری شیر و ویتامین AوDاستفاده شده است؟ (2 نمره)



تایید

در سیستم............کاهش اب در حدود ۱ سانتی متر در ۸ ساعت طبیعیست (2 نمره)



تایید

بر اثر نشستن دستها،پخت غذا به مدت کم،جوش نیاوردن قوطی کنسرو چه چیزی بوجود میآید (2 نمره)



تایید

از پیمانه های معادل با قاشق سوپخوری کدام یک به مانند بقیه نیست؟ (2 نمره)



تایید

عوامل شیمیایی که از بیرون وارد مواد غذایی میشوند چند دسته هستند.؟ (2 نمره)



تایید

کدامیک جزو مواد آلاینده وفاسد کننده ی مواد غذاییست؟ (2 نمره)



تایید

در پسته.فندق وگردو چه سمی بوجود می آید؟ (2 نمره)



تایید

دو ویژگی مرغ ناسالم چیست؟ (2 نمره)



تایید

از وزن پیمانه ها کدامیک معادل بقیه نمیباشد؟ (2 نمره)



تایید

به خوابانیدن گوشت مرغ یا ماهی در مواد که باعث طرد شدن ومزه دارشدن غذا میشود ........گفته میشود. (2 نمره)



تایید

این اصطلاح در رابطه با خمیرها به کار میرود وقتی که حجم آن دوبرابر میشود؟ (2 نمره)



تایید

منطور از زهم چیست؟ (2 نمره)



تایید

حرارت دادن غیر مستقیم روی بخار آب را چه میگویند؟ (2 نمره)



تایید

بعضی از افراد به برخی از غذاها واکنش منفی نشان میدهند مانند قرمز شدن و....به این حالت چه میگویند؟؟؟ (2 نمره)



تایید

کدامیک جزو عوامل فیزیکی که باعث آسیب رساندن به مواد غذایی میشود نیست (2 نمره)



تایید

در زمانی که برای پخت غذا وقت کافی نداشتید میتوانید از ...........استفاده کنید. (2 نمره)



تایید

آلودگی آب به چند دسته تقسیم میشود؟آن را نام ببرید؟ (2 نمره)



تایید

دمای یخچال باید چقدر باشد؟ (2 نمره)



تایید

چاشنی خورشت فسنجان.......وچاشنی خورشت قیمه..........میباشد. (2 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر جزئ عوامل بیولوژیک آلوده کننده ی مواد غذایست (2 نمره)



تایید

از منابع مهم ثروت ایران است؟ (2 نمره)



تایید

درجه ی ۱۱۰  فر جزو کدام دسته از درجات فر محسوب میشود؟ (2 نمره)



تایید

یکی از مهمترین نگهدارنده هاست؟ (2 نمره)



تایید

برخی مواد مثل ماهی،سوسیس،کالباس و....را .........میکنند که البته از نظر بهداشتی نادرست است. (2 نمره)



تایید

مهمترین عوامل مکانیکی فاسد کننده ی مواد غذایی کدام است؟ (2 نمره)



تایید

روغن بر چند نوع است؟ (2 نمره)



تایید

از چه راههایی سرب وارد بدن نمیشود؟ (2 نمره)



تایید

این اصلاح معمولا در پخت شربتها ومرباههاکار میرود؟و وقتیست که بین دو انگشت ایجاد نخ میکند. (2 نمره)



تایید

درجه ی ۲۲۰ _۲۴۰ فر از کدام درجات فر محسوب میشوند؟ (2 نمره)



تایید

به پخته وله شده ی سبزیجات وحبوبات.میوه ها گفته میشود؟ (2 نمره)



تایید

این اصطلاح در مورد غذاهای ایرانی وخورشتی به کار میرود؟ (2 نمره)



تایید

 اضافه کردن نمک به خورشهایی که باگوشت مرغ تهیه میشود چه زمانی صورت میگیرد؟ (2 نمره)



تایید

چه درجه حرارتی باعث از بین رفتن میکروبها وآنزیمها میشود؟ (2 نمره)



تایید