زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان شهریور ماه.مدیریت دهم.برنامه ریزی امور تغذیه به صورت دیجی فرم

امتحان1 شهریور .مدیریت دهم،برنامه ریزی امور تغذیه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 80 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نیتراتها ونیتریتها در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد، (2 نمره)



تایید

آلودگی آب به چند دسته تقسیم میشود؟آن را نام ببرید؟ (2 نمره)



تایید

به پخته وله شده ی سبزیجات وحبوبات.میوه ها گفته میشود؟ (2 نمره)



تایید

عوامل شیمیایی که از بیرون وارد مواد غذایی میشوند چند دسته هستند.؟ (2 نمره)



تایید

دو ویژگی مرغ ناسالم چیست؟ (2 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر جزئ عوامل بیولوژیک آلوده کننده ی مواد غذایست (2 نمره)



تایید

سرب از چه راههایی وارد بدن میشود؟ (2 نمره)



تایید

چرا باید گوشت ومرغ منجمد قبل از پخت حتما از حالت انجماد خارج شود؟ (2 نمره)



تایید

از چه راههایی سرب وارد بدن نمیشود؟ (2 نمره)



تایید

نمک گوشت قرمز را چه موقع اضافه میکنیم؟ (2 نمره)



تایید

 اضافه کردن نمک به خورشهایی که باگوشت مرغ تهیه میشود چه زمانی صورت میگیرد؟ (2 نمره)



تایید

منظور از خوابانیدن برنج در آب نمک غلیظ چیست؟ (2 نمره)



تایید

در پسته.فندق وگردو چه سمی بوجود می آید؟ (2 نمره)



تایید

از منابع مهم ثروت ایران است؟ (2 نمره)



تایید

فر با دمای ۲۰۰ درجه چه میزان گرما را داراست؟؟ (2 نمره)



تایید

چه درجه حرارتی باعث از بین رفتن میکروبها وآنزیمها میشود؟ (2 نمره)



تایید

یکی از مهمترین نگهدارنده هاست؟ (2 نمره)



تایید

کدام ماهی از ماهی های خاویار است؟ (2 نمره)



تایید

از وزن پیمانه ها کدامیک معادل بقیه نمیباشد؟ (2 نمره)



تایید

کدامیک جزو مواد آلاینده وفاسد کننده ی مواد غذاییست؟ (2 نمره)



تایید

برای کدام مورد ابتدا ان را آب میکنند سپس اندازه گیری میکنند؟ (2 نمره)



تایید

روغنیست که در واقع همان روغن نباتی جامد است  و دران مقداری شیر و ویتامین AوDاستفاده شده است؟ (2 نمره)



تایید

بر اثر نشستن دستها،پخت غذا به مدت کم،جوش نیاوردن قوطی کنسرو چه چیزی بوجود میآید (2 نمره)



تایید

حرارت دادن غیر مستقیم روی بخار آب را چه میگویند؟ (2 نمره)



تایید

این اصطلاح در مورد غذاهای ایرانی وخورشتی به کار میرود؟ (2 نمره)



تایید

درجه ی ۱۱۰  فر جزو کدام دسته از درجات فر محسوب میشود؟ (2 نمره)



تایید

بُرش چیست (2 نمره)



تایید

ماهی ها را نمک میزنند..در محیط چرب با گوگرد میسوزانند.به این عمل...............میگویند. (2 نمره)



تایید

در زمانی که برای پخت غذا وقت کافی نداشتید میتوانید از ...........استفاده کنید. (2 نمره)



تایید

این اصطلاح در رابطه با خمیرها به کار میرود وقتی که حجم آن دوبرابر میشود؟ (2 نمره)



تایید

برای نگه داری مرکبات بهتر است از چه راهی استفاده شود؟ (2 نمره)



تایید

مهمترین عوامل مکانیکی فاسد کننده ی مواد غذایی کدام است؟ (2 نمره)



تایید

منطور از زهم چیست؟ (2 نمره)



تایید

روغن بر چند نوع است؟ (2 نمره)



تایید

چه بیماریهایی از طریق آب آلوده به انسان ها منتقل میشو د؟ (2 نمره)



تایید

این اصطلاح به آب گوشت یا مرغ  گفته میشود؟ (2 نمره)



تایید

در سیستم............کاهش اب در حدود ۱ سانتی متر در ۸ ساعت طبیعیست (2 نمره)



تایید

پُتاژ چیست؟ (2 نمره)



تایید

ترازوها برچند نوع هستند (2 نمره)



تایید

این اصلاح معمولا در پخت شربتها ومرباههاکار میرود؟و وقتیست که بین دو انگشت ایجاد نخ میکند. (2 نمره)



تایید

چه سمی در کنسروها بوجود میآید؟ (2 نمره)



تایید

دمای یخچال باید چقدر باشد؟ (2 نمره)



تایید

بعضی از افراد به برخی از غذاها واکنش منفی نشان میدهند مانند قرمز شدن و....به این حالت چه میگویند؟؟؟ (2 نمره)



تایید

کدامیک جزو شیوه های نگه داری طولانی مدت از مواد غذایی نیست؟ (2 نمره)



تایید

درجه ی ۲۲۰ _۲۴۰ فر از کدام درجات فر محسوب میشوند؟ (2 نمره)



تایید

برخی مواد مثل ماهی،سوسیس،کالباس و....را .........میکنند که البته از نظر بهداشتی نادرست است. (2 نمره)



تایید

به خوابانیدن گوشت مرغ یا ماهی در مواد که باعث طرد شدن ومزه دارشدن غذا میشود ........گفته میشود. (2 نمره)



تایید

کدامیک جزو عوامل فیزیکی که باعث آسیب رساندن به مواد غذایی میشود نیست (2 نمره)



تایید

چاشنی خورشت فسنجان.......وچاشنی خورشت قیمه..........میباشد. (2 نمره)



تایید

از پیمانه های معادل با قاشق سوپخوری کدام یک به مانند بقیه نیست؟ (2 نمره)



تایید