زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون کپی از تکنولوژی گوشت و شیلات به صورت دیجی فرم

دانشجوی عزیز 

با سلام

امتحان شما دارای 15 عدد سوال چهار گزینه ای است 

مدت زمان برگزار امتحان 45 دقیقه است. 

لطفا هنگام پاسخگویی به سوالات دقت کنید و در صورت توانایی پاسخ گویی حتما به سوال پاسخ دهید. در غیر اینصورت سوال از دسترس خارج شده و دیگر قابل پاسخگویی نخواهد بود. 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 45 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد

در هنگام شروع آزمون دوربین فعال میشود



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در نقطه ایزوالکتریک ظرفیت نگهداری آب .... (1.75 نمره)



تایید

 در گوشت گوساله عامل Cold Shortening ...... (1.75 نمره)



تایید

 اثرات Electro Stimulation در وقوع پدیده Cold Shortening .......... (1.75 نمره)



تایید

کلسیم در شروع انقباض به کدام پروتئین متصل می شود ؟ (0.75 نمره)



تایید

دلیل بیوشیمیایی ایجاد گوشت های Dark/firm and Dry ............. می باشد. (1.75 نمره)



تایید

پروتئین بافت پیوندی توسط کدام اسید آمینه قابل تشخیص است؟ (1.75 نمره)



تایید

1-  کدام گزینه در مورد پروتئین های سارکوپلاسمیک صحیح نیست؟ (1.75 نمره)



تایید

پدیده rigor mortis پس از ذبح به چه دلیل است؟ (1.5 نمره)



تایید

کدامیک از مواد زیر به عنوان FILLER در تهیه سوسیس و کالباس استفاده می شود. (0.75 نمره)



تایید

کلاژن در چه دمایی تبدیل به ژلاتین می شود؟ (0.75 نمره)



تایید

کدامیک از پروتئین های زیر در تشکیل امولسیون و بافت سوسیس و کالباس موثر تر است. (0.75 نمره)



تایید

برای رسانیدن گوشت و ایجاد حالت تردی و مطلوبیت در نزد مصرف کننده تیماری بر گوشت انجام می شود.کدام گزینه غلط است؟ (0.75 نمره)



تایید

 الاستین پروتئینی است که .............. (1.75 نمره)



تایید

 pH نهایی گوشت می بایست در محدوده 5.4 تا 5.8 باشد به این دلیل که .......... (1.75 نمره)



تایید

بهترین دما بعد از کشتار برای نگهداری لاشه عبارت است از : (0.75 نمره)



تایید