زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون شیمی یازدهم (11-2-K) مبحث نمودارها ،غذا و پسماند به صورت دیجی فرم

به 10 پرسش تستی داده شده پاسخ دهید. آزمون نمره منفی ندارد.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

اگر در واکنش کامل داده شده تعداد مول اولیه H2 دو برابر N2 باشد، کدام نمودار نشان دهنده ي تغییرات مول - زمان این واکنش می تواند باشد؟ (10 نمره)
دریافت سوال 8



تایید

با توجه به نمودار حجم - زمان زیر که مربوط به واکنش داده شده است، سرعت متوسط مصرف NO2 تا ثانیه 20 برحسب مول بر دقیقه کدام است؟ (شرایط STP فرض شود.) (10 نمره)
دریافت سوال 5



تایید

شکل زیر، نمودارهاي تغییر غلظت مولی مواد را در واکنش .................. گاز .................. نشان میدهد و براساس آن سرعت متوسط مصرف گاز NO2 در ثانیه نخست واکنش در مقایسه با 100 ثانیه دوم، نزدیک به .................. برابر است. (10 نمره)
دریافت سوال 2



تایید

عبارت بیان شده در کدام گزینه دربارة غذا، پسماند و ردپاي آن نادرست است؟ (10 نمره)



تایید

کدام یک از گزینه هاي زیر درست است؟  (10 نمره)



تایید

(10 نمره)
دریافت سوال 3



تایید

با توجه به نمودار که مربوط به فراوردة تولید شده در یک واکنش است، چه تعداد از عبارت هاي زیر درست است؟ 
آ) نمودار هاي Aو B و C می توانند مربوط به واکنش پتاسیم پرمنگنات با یک اسید آلی به ترتیب در دماهاي 22 و 25 و 29 درجۀ سلسیوس می باشند. 
ب) با استفاده از خاك باغچه، نمودار مربوط به واکنش سوختن قند می تواند از A به C تبدیل شود. 
پ) اگر نمودار A مربوط به واکنش فلز سدیم و آب باشد، نمودار B می تواند مربوط به واکنش فلز پتاسیم و آب در همان
شرایط باشد. 
ت) اگر الیاف آهن داغ و سرخ شده را از هواي معمولی به یک ارلن پر از اکسیژن انتقال دهیم، نمودار آن می تواند از C به B تغییر کند.
(10 نمره)
دریافت سوال 6



تایید

چه تعداد از موارد بیان شده جاهاي خالی عبارت زیر را به درستی تکمیل می کند؟ 
«.............. به عنوان یکی از الگو هاي کاهش ردپاي غذا با .................. از اصول شیمی سبز ارتباط دارد . »
الف) کاهش مصرف گوشت و لبنیات - کاهش مصرف انرژي 
ب) استفاده از غذاهاي بومی و فصلی - طراحی مواد و فرآورده هاي شیمیایی سالم تر 
پ) کاهش مصرف غذاهاي فرآوري شده - کاهش ورود مواد شیمیایی ناخواسته به محیط زیست 
ت) خرید به اندازة نیاز - کاهش تولید زباله و پسماند
(10 نمره)



تایید

(10 نمره)
دریافت سوال 1



تایید

0/1 گرم از فلز آلومینیم را درون بشري که با 100 میلی لیتر محلول 0/15 مولار هیدروکلریک اسید پرشده است، می اندازیم تا باهم واکنش دهند.
کدام یک از موارد زیر باعث افزایش سرعت این واکنش می شود؟ (10 نمره)



تایید