زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تغذیه7.8.9.. به صورت دیجی فرم

بایاد و نام خدا شروع نمایید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

برای برگرداندن کرم از قالب باید قالب را چیکار کنیم



تایید

برای این که حلوا خشک نشود چه کاری باید انجام دهیم



تایید

دلیل سرو شدن دسرهای بعد از غذا چیست



تایید

دسر پودینگ متعلق به کدام کشور است



تایید

حلوای زرد دسر کدام شهر است



تایید

برای تغییر رنگ آرد حلوا حرارت باید چگونه باشد



تایید

برای تهیه سس کارامل به کدام یک از مواد زیر احتیاج داریم



تایید

کدام یک ازعلت خشک بودن حلوا چیست



تایید

رنگ حلوا بستگی به چه عاملی دارد



تایید

در کدام یک از شهرها مربا را به عنوان دسر سرو میکنند



تایید

چرا نباید ژلاتین حل شده را در شیر جوشان ریخت



تایید

چرا نباید بعد از اضافه نمودن شربت به حلوای گندم آن را به مدت زیاد حرارت داد



تایید

در شکلات چه کره ای وجود داردکه به محض گذاشتن در دهان آب می شود



تایید

کاکائو در کجا کشت نمی شود



تایید

پودر کاکائو چگونه به دست می آید



تایید

چه ماده ای در کاکائو وجود دارد که در دمای 33تا 35 درجه نرم و ذوب می شود



تایید

بهترین درجه برای نگهداری شکلات چند درجه است



تایید

چرا نباید شکلات را در کنار مواد غذایی با بوی تند نگهداری کرد



تایید

-خصوصیات شکلات خوب کدام نیست



تایید

چه قهوه ای اصیل تر و مرغوبتر است



تایید

- یکی از موارد اصلی شکلات صبحانه(نوتلا)چیست



تایید

تمپر کردن شکلات به چه معناست



تایید

روش بن ماری چیست



تایید

درچه صورت می گوییم قهوه مرده است



تایید

شکلات سفید چیست



تایید

کدام ماده اصلی کیک،شیرینی و نان است



تایید

برای هوادهی به کیک و بیسکوییت از چه ماده ای استفاده میشود



تایید

وانیل در شیرینی چه خواصی دارد



تایید

انواع شیرینی را با دمای....................... درجه سانتی گراد ودرطبقه................. می پزیم .



تایید

برای زرینه وطلایی شدن سطح کیک و شیرینی از چه ماده ای استفاده کنیم؟



تایید

کدام ماده برای پف کردن کیک است



تایید

بهتر است BPبا چه موادي ترکيب شود



تایید

اصولي ترين و اساسي ترين شرط موفقيت در شيريني پزي چيست



تایید

براي سفت شدن سفيده تخم مرغ از چه ظرفي نبايد استفاده کرد



تایید

به بالا امدن و پف کردن (استراحت کردن مواد).......... مي گويند



تایید

چرا نبايد خامه رو در ظرفي از جنس روحي هم بزنيم



تایید

تفاوت روغن روغن های مایع در چیست



تایید

..........باعث متعادل شدن طعم شیرینی میشود



تایید

کدام یک از هل های زیر با پوست می سایند و مصرف می کنند



تایید

زمانی که باکتری درشیر کشته شود و حجم آن را در بر گیرد ..........‌‌‌به دست می آید



تایید