زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت ....... به صورت دیجی فرم

سئوالات بادقت بخوانید امکان برگشت وجود ندارد سئوالها برای دانش آموزان متفاوت هست 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه و نام شعبه خود را وارد نمایید *



تایید

در ازای هر گرم از کدام ماده انرژی بیشتری ایجاد می‌شود  (1 نمره)



تایید

استفاده از حشره کش ها در هنگام کاشت از عوامل...... فساد مواد غذایی است  (1 نمره)



تایید

بر اساس اصل یا قانون..... .... چنانچه کالری دریافتی از مواد غذایی بیش از میزان کالری مصرفی باشد، وزن افزایش می یابد  (1 نمره)



تایید

مهمترین عامل خطر در بیماری های قلبی عروقی کدام مورد می باشد؟ (1 نمره)



تایید

التهاب مزمن،، مربوط به کدام یک از مشکلات ناشی از چاقی است  (1 نمره)



تایید

بالا رفتن میزان تری گلیسرید خون سطح...... خون را کاهش میدهد. (1 نمره)



تایید

فشار خون طبیعی در هر انسان چند میلی متر جیوه است؟ (1 نمره)



تایید

مهمترین علامت بالینی در سکته قلبی کدام است؟ (1 نمره)



تایید

درمان بسیار کم هزینه تر و اطمینان بخش تر از پیشگیری می باشد. (1 نمره)



تایید

ویتامین...... در بدن ذخیره نمی‌شود  (1 نمره)



تایید

مدت زمان طلایی برای نجات فردی است که علائم..... دارد و مدت آن.....ساعت است. (1 نمره)



تایید

هر چه از پایین هرم به سمت بالا حرکت کنیم حجم گروه های غذایی...... می شود  (1 نمره)



تایید

ضربه دیدن در حین برداشت، انتقال و نگهداری مواد غذایی از عوامل...... فساد مواد غذایی است  (1 نمره)



تایید

کمبود کدام ریز مغذی (مواد معدنی) منجر به کوتاهی قد و تاخیر در بلوغ کودکان و نوجوانان می‌گردد  (1 نمره)



تایید

افراد باید از گروه های غذایی که در بالای هرم غذایی قر ار میگیرند....... مصرف کنند  (1 نمره)



تایید

چربی غیر اشباع در کدام یک از موارد زیر یافت می‌شود،؟  (1 نمره)



تایید

در برنامه ریزی برای خودمراقبتی ابتدا باید گام های..... برداریم. (1 نمره)



تایید

کدام یک از افراد زیر نیاز به مکمل های تغذیه ای ندارند؟ (1 نمره)



تایید

رطوبت از جمله عوامل....... است که باعث ایجاد فساد در مواد غذایی میشود  (1 نمره)



تایید

به حالتی که خون به عضله قلب نمی رسد چه می گویند؟ (1 نمره)



تایید

۷۶ درصد علل مرگ و میر در ایران مربوط به کدام بیماریها است؟ (1 نمره)



تایید

از جمله نکات بهداشت فردی افراد مؤثر در فرایند تولید غذا، نداشتن زیور آلات است (1 نمره)



تایید

کدامیک از مواد غذایی زیر  تمامی اسیدهای آمینه ضروری را دارد  (1 نمره)



تایید

میزان چربی ترانس در مواد غذایی تا حد امکان چند درصد باید باشد؟ (1 نمره)



تایید

چاقی با الگوی سیب در مقایسه با الگوی گلابی خطر ابتلاء به بیماری قلبی و عروقی را بیشتر افزایش می‌دهد  (1 نمره)



تایید

ترشحات دهان سوسک از عوامل.... فساد مواد غذایی است  (1 نمره)



تایید

سلامت در لغت نامه دهخدا...... (1 نمره)



تایید

کدام گزینه از عوارض جانبی کاهش سریع وزن نیست؟  (1 نمره)



تایید

بیشترین تأثیر را بر سلامت دارد. (1 نمره)



تایید

التهاب کبد مربوط به کدام یک از عوارض چاقی است  (1 نمره)



تایید

ویتامین های محلول در....... می توانند در بدن ذخیره شوند  (1 نمره)



تایید

کدام چربی موجود در غذا موجب افزایش کلسترول و بالا رفتن احتمال ابتلابه بیماری قلبی و عروقی نمی‌شود؟ (1 نمره)



تایید

قابل درک ترین بعد سلامت، سلامت...... است. (1 نمره)



تایید

کمبود کدام ریز مغذی موجب گواتر می شود  (1 نمره)



تایید

از کدام بیماری به عنوان قاتل خاموش یاد می‌شود؟ (1 نمره)



تایید

گیاهانی که در سواحل دریا می رویند، منابع خوب....... هستند  (1 نمره)



تایید

کدام مورد از عوامل چاقی محسوب نمی‌گردد  (1 نمره)



تایید

بدن برای مصرف ویتامین K به چربی نیاز دارد  (1 نمره)



تایید

نور و زمان از عوامل...... هستند که سبب ایجاد فساد در مواد غذایی می‌شوند  (1 نمره)



تایید

اگر چربی های  اضافی بیشتر در ناحیه شکم متمرکز شده باشد چاقی فرد الگوی....... است  (1 نمره)



تایید