زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریز امورتغذیه پایه دهم رشته مدیریت و برنامه ریزی خانواده به صورت دیجی فرم

تعداد سوالات:40سوال
مدت زمان آزمون:40دقیقه
*آزمون نمره منفی ندارد*

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

1.کدامیک از مواد زیر جز مواد درشت مغذی ها نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

2.کدامیک از ویتامین های زیر محلول در آب است؟ (0.5 نمره)



تایید

3.چند درصد از کل وزن بدن را آب تشکیل می دهد؟ (0.5 نمره)



تایید

4.کدام گروه از موادغذایی برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت ها و ترمیم زخم ها و سلامت پوست لازم است؟ (0.5 نمره)



تایید

5.کدام گروه از مواد غذایی برای رشد ، خونسازی و سلامت سیستم عصبی لازم است؟ (0.5 نمره)



تایید

6.کدامیک از موارد زیر جز اصول تغذیه صحیح نمی باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

7.حشرات و جوندگان جز کدام عوامل آلوده کننده موادغذایی است؟ (0.5 نمره)



تایید

8.کپک ها و مخمرهای درون موادغذایی که موجب سمی شدن غذا می شوند جز کدام دسته از مسمومیت های غذایی محسوب می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

9.شیر پاستوریزه در دمای یخچال تا چند روز پس از تولید قابل نگهداری است ؟ (0.5 نمره)



تایید

10.کدامیک از موارد زیر جزء شیوه های نگهداری دراز مدت مواد غذایی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

11.در چه دمایی از یخچال میتوان پنیر راتا یکسال نگهداری کرد ؟ (0.5 نمره)



تایید

12. کدامیک از مواد مغذی زیر جزء درشت مغذی هاست ؟ (0.5 نمره)



تایید

13.کدامیک از ویتامین های زیر توسط تابش اشعه ی خورشید به پوست ساخته میشود ؟ (0.5 نمره)



تایید

14.ضربه وفشار جزء کدام عوامل الوده کننده ی مواد غذایی است ؟ (0.5 نمره)



تایید

15. تر شیدگی خرما بر اثر تخمیر و قهوه ای شدن میوه جزء کدام عوامل الوده کننده ی مواد غذایی هست ؟ (0.5 نمره)



تایید

16. کدامیک از ماهی های زیر جزء ماهیهای شمال است ؟ (0.5 نمره)



تایید

17. در مارگارین کدام ویتامین اضافه می شود ؟ (0.5 نمره)



تایید

18. سبزی در چهار مرحله سالم سازی میشود انگل زدایی در کدام مرحله انجام میشود ؟ (0.5 نمره)



تایید

19. کدامیک از ماهیهای زیر جزء ماهیهای خاویاری است ؟ (0.5 نمره)



تایید

20. کدامیک از موارد زیر برای خشک کردن با کیفیت میوه ها،استفاده نمی شود ؟ (0.5 نمره)



تایید

21.کدامیک از نکات زیر برای نگهداری مواد غذایی در فریزر نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

22.بهترین شیوه خروج از انجماد گوشت چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

23.در هنگام آبکش کردن برنج کدام ویتامین از بین می رود؟ (0.5 نمره)



تایید

24.برای سفیدتر شدن برنج در هنگام پخت چه باید کرد؟ (0.5 نمره)



تایید

25.نام دیگر کدامیک از نوشیدنی های سرد زیر قهوه یخی است؟ (0.5 نمره)



تایید

26.در کافه ها به نوشیدنی های میوه ای گاز دار گفته می شود که با ترکیب های میوه نیز همراه است؟ (0.5 نمره)



تایید

27.در تهیه ی کدام خوراک سس سفید و پنیر پیتزا به کار می رود؟ (0.5 نمره)



تایید

28.زمان اضافه کردن نمک به خورش هایی که با مرغ تهیه می شود چه موقع است؟ (0.5 نمره)



تایید

29.منظور از خوابانیدن برنج در آب نمک غلیظ چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

30.چاشنی خورش کرفس چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

31.مدت پخت کدامیک از مربا ها کوتاه تر است؟ (0.5 نمره)



تایید

32.از جوشاندن دوغ و صاف کردن و خشک کردن آب آن چه ماده ای بدست می آید؟ (0.5 نمره)



تایید

33.کدامیک از نوشیدنی های زیر از ترکیب قهوه و شکلات بدست می آید؟ (0.5 نمره)



تایید

34.کدامیک از موارد زیر جزء پرطرفدار ترین پیش غذاها است؟ (0.5 نمره)



تایید

35.کدامیک از غذاهای زیر جزء غذاهای انگشتی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

36.چاشنی مخصوص خورش فسنجان چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

37.حبوبات مخصوص آش رشته چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

38.کدامیک از سبزی های زیر برای کوکو سبزی مناسب است؟ (0.5 نمره)



تایید

39.در تهیه مربای به در ازای یک کیلو میوه ی به  چه مقدار شکر نیاز است؟ (0.5 نمره)



تایید

40.کدامیک از سبزی های زیر جزء سبزی مخصوص خیارشور نیست؟ (0.5 نمره)



تایید