زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت-بهمن99 به صورت دیجی فرم

در هر مرحله یک سوال را میتوانید پاسخ دهید و پس از جواب دادن به یک سوال، نمیتوانید به سوالهای قبلی بازگردید۔ موفق باشید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 50 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد

در هنگام شروع آزمون دوربین فعال میشود



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

کدام یک از ویتامین های زیر محلول در چربی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

فشار خون مناسب برای یک فرد در حالت طبیعی ۔۔۔۔۔۔۔۔۔ میلی متر جیوه است (0.5 نمره)



تایید

فردی بالغ با وزن ۱۲۰ کیلوگرم و قد ۲۰۰ سانتیمتر از نظر شاخص توده بدنی در چه وضعیتی قرار دارد؟ (0.5 نمره)
دریافت سوال 26



تایید

افراد باید از مواد غذایی که در بالای هرم غذایی قرار دارد ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ استفاده کنند۔ (0.5 نمره)



تایید

مصرف مقدار کافی مواد مغذی مربوط به کدام اصل تغذیه است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام یک در چربی خون مفید است و باعث کاهش بیماریهای قلبی و عروقی میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

ویتامین D در کدام گزینه نسبتا زیاد است؟ (0.5 نمره)



تایید

در تعریف سلامت طبق سازمان بهداشت جهانی به کدام بعد سلامت پرداخته نشده است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام بیماری بیشترین آمار مرگ و میر در ایران را دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

از بین عوامل موثر بر سلامت کدام یک بیشتر در کنترل فرد است؟ (0.5 نمره)



تایید

مقدار مصرف کدام گروه غذایی باید بیشتر باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

جگر منبع غنی ویتامین ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ است۔ (0.5 نمره)



تایید

اسیدهای آمینه اجزا تشکیل دهنده ۔۔۔۔۔۔۔۔۔ هستند (0.5 نمره)



تایید

به حالتی که شریانهای کرونری تنگ میشوند و باعث بروز درد قلب (آنژین صدری) میشود۔۔۔۔۔میگویند۔ (0.5 نمره)



تایید

وظیفه شریانهای کرونر قلب کدام است؟ (0.5 نمره)



تایید

اسیدهای چرب اشباع در کدام گزینه قرار دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

نگهداری مواد غذایی در دماهای داغ یعنی بالای ۔۔۔۔۔۔ درجه سانتیگراد و در دماهای خیلی سرد یعنی پایین تر از ۔۔۔۔۔۔۔ درجه سانتیگراد، باعث میشود مدت زمان بیشتری ماده غذایی سالم بماند۔ (0.5 نمره)



تایید

کدام‌ گزینه جزو عوامل چاقی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام‌ گزینه باعث بروز بیماری فشار خون میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

چاقی با الگو ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ خطر ابتلا به بیماری قلبی و عروقی بیشتر افزایش میدهد۔ (0.5 نمره)



تایید

حداکثر کاهش وزن در ماه حدود ۔۔۔۔۔۔۔ کیلوگرم است۔ (0.5 نمره)



تایید

کدام عامل باعث بیماری پوکی استخوان است؟ (0.5 نمره)



تایید

قابل درک ترین بعد سلامت، بعد ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ است۔ (0.5 نمره)



تایید

بدن برای مصرف کدام ویتامین به چربی نیاز دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام اصل در تغذیه مربوط به ویژگی های خاص هر فرد؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه جزو پروتئن های ناقص محسوب میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

میزان مناسب مصرف آب توسط هر فرد به طور متوسط در شبانه روز، چقدر است؟ (0.5 نمره)



تایید

التهاب مزمن مربوط به کدام یک از مشکلات چاقی است؟ (0.5 نمره)



تایید

کمبود کدام ریز مغزی باعث بروز ابتلا به بیماری گواتر میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام یک انرژی بیشتری دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

داشتن عملکرد مناسب در برخورد با مشکلات مربوط به چه بعد از سلامت است؟ (0.5 نمره)



تایید

روی موجود در کدام ماده غذایی بهتر جذب میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

افزودنی های مواد غذایی در کدام دسته از عوامل فساد مواد غذایی قرار دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

گیاهانی که در نزدیکی سواحل دریاها میرویند منبع خوب ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ هستند۔ (0.5 نمره)



تایید

در سکته مغزی، مدت زمانی طلایی برای نجات فرد تنها حدود ۔۔۔۔۔۔۔۔ ساعت است۔ (0.5 نمره)



تایید

کدام ماده غذایی باعث احتمال بروز بیماری فشار خون را بیشتر میکند؟ (0.5 نمره)



تایید

زمانی پخت غذا کامل است که تمام قسمت های ماده غذایی حداقل ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ درجه سانتیگراد حرارت دیده باشد۔ (0.5 نمره)



تایید

شاخص سازگاری فرد با خودش و دیگران مربوط به کدام‌ بعد سلامت است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه موجب کاهش رشد و کوتاهی قد میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

با بالا رفتن میزان تری گلیسیرید خون، میزان ۔۔۔۔ کم میشود۔ (0.5 نمره)



تایید